reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Z ojcem mam kontakt raz na kilka lat więc po prostu poczekam aż go zobaczę na fb i mu napisze ale nie wiem czy już.

Dzwoniłam do Invicty do Gdyni i samo badanie USG o ile dobrze usłyszałam 260 zł kosztuje a z testem Pappa 427 zł. Jeszcze musze do Gamety i Evimedu zadzwonic

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018
Może jak mu powiesz, że zostanie dziadkiem, to i Wasze relacje będą lepsze :)

reklama
Z ojcem mam kontakt raz na kilka lat więc po prostu poczekam aż go zobaczę na fb i mu napisze ale nie wiem czy już.

Dzwoniłam do Invicty do Gdyni i samo badanie USG o ile dobrze usłyszałam 260 zł kosztuje a z testem Pappa 427 zł. Jeszcze musze do Gamety i Evimedu zadzwonic

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

klaslaw pamietaj ze poza cena liczy sie jeszcze jakosc - w Gamecie dr Chmielewski jest na kiedys wczesniej wspominanej liscie lekarzy z odpowiednimi certyfikatami do wykonywania badan
nie znam innych ale pod tym katem warto sprawdzic zanim sie zdecydujesz

poprosilam meza zeby zrobil zupe a na osobno na parowarze kotleciki z cukinia i co zrobil ?
zrobil zupe z mielonego + cukini -zapomnial ze mialy byc kotlety :(

Nieestety od dziś muszę przyjmować insulinę. Odstawiam metforminę i mam nadzieję, że teraz będę mogła jeść więcej :).

a od dawna masz cukrzyce?
jakie masz wyniki z krzywej ?? ja sie jakos na razie ludze ze dam rade z dieta
tylko takie male te porcje a ja mam wrazenie ze po chwili jestem glodna...

@chouette82 ależ jestem na diecie, przy insulinie będę mogła jeść więcej, bo obecnie cukry mi szaleją i prawie nic jeść nie mogę.

Nie miałam krzywej, przed ciąża miałam stan przedcukrzycowy, w poprzedniej ciąży cukrzycę ciążową i przez ostatni tydzień sama sobie mierzyłam glukometrem i na tej podstawie mam wdrożoną insulinę.

reklama
Do góry