KasiaRo
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Link do: The Fetal Medicine Foundation
Tu jest lista certyfikowanych lekarzy
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Mniam! Narobiłas ochotyU mnie normalne jedzenie jest tylko w weekendy, jak maz jest w domu. Dla siebie to mi sie nie chce... wole zjesc salate niz robic pulpeciki. Inna rzecz, ze srednio mam kiedy stac przy garach.
A jutro jeszcze robie risotto z borowikami
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super ja jeszcze nie kupiłam nic ciążowego. Jeansów już nie noszę. Śmigam póki co w leginsachwrocilam od kolezank z 4 parami spodni ciazowych, leginsami i golfem ciesze sie
Ooo, naleśnikiA ja dziś tak się spieszylam do pracy ze zapomniałam swojej wyprawki! Byłam zmuszona zjeść w barze w pracy naleśniki ze szpinakiem i bułkę z makiem
Normalnie po nalesnikach jadłam dopiero obiad w domu ok 17 a dziś ok 13 już burczalo mi w brzuchu! Dorbze że kupiłam jeszcze tą bułkę
ale czym?Aaaaa ratunku!!!!
Zrobiłam sobie zdjęcie brzucha z profilu dodam że wciągniętego i jestem przerażona