reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@klaslaw1987 ale słodkie <3
ja jeszcze z ciuszkami czekam, dziś zamówiłam sobie tylko segregator na trzymanie wyników ciążowych od mama ginekolog ;) [no coś ciążowego musiałam kupić :D ]
Też go kupiłam [emoji6] widziałam już jakiś czas temu i mi się spodobał, ale nie miałam wtedy powodu go zamawiać [emoji16] więc w sumie zaraz po pierwszej wizycie kupiłam i jest świetny [emoji4]

oar8csqv7y5iy0zj.png

reklama
U mnie w rodzinie to pierwszy wnuk lub wnuczka wiec i przyszła babcia i prababcia poczuły się do odpowiedzialności [emoji4] trochę musiały się narzekać [emoji4] jeszcze musze mojego ojca poinformować...

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018
Oj to pewnie przeszczesliwe :):)
Dla moich rodziców to również pierwszy wnuk/wnuczka a dla dziadków piąty/piąta bo lada dzień urodzi się czwarta :)
Czekasz na jakąś specjalną okazję by poinformować ojca?

Nieestety od dziś muszę przyjmować insulinę. Odstawiam metforminę i mam nadzieję, że teraz będę mogła jeść więcej :).

Oj to pewnie przeszczesliwe :):)
Dla moich rodziców to również pierwszy wnuk/wnuczka a dla dziadków piąty/piąta bo lada dzień urodzi się czwarta :)
Czekasz na jakąś specjalną okazję by poinformować ojca?
Z ojcem mam kontakt raz na kilka lat więc po prostu poczekam aż go zobaczę na fb i mu napisze ale nie wiem czy już.

Dzwoniłam do Invicty do Gdyni i samo badanie USG o ile dobrze usłyszałam 260 zł kosztuje a z testem Pappa 427 zł. Jeszcze musze do Gamety i Evimedu zadzwonic

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Z ojcem mam kontakt raz na kilka lat więc po prostu poczekam aż go zobaczę na fb i mu napisze ale nie wiem czy już.

Dzwoniłam do Invicty do Gdyni i samo badanie USG o ile dobrze usłyszałam 260 zł kosztuje a z testem Pappa 427 zł. Jeszcze musze do Gamety i Evimedu zadzwonic

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018
Ja robie w swissmedzie usg- 200zl
W rumi gdzies tez jest za 200zl bo pisalam

reklama
Do góry