reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Mam pytanie do dziewczyn które byly juz w ciazy a nie sa w związkach małżeńskich. Czy wasz partner mógł byc przy porodzie i czy odwiedzał was bez problemu?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam pytanie do dziewczyn które byly juz w ciazy a nie sa w związkach małżeńskich. Czy wasz partner mógł byc przy porodzie i czy odwiedzał was bez problemu?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jezeli wyrazilam zgode to mogl być chłopak i mama ale to kobieta decyduje:) niestety pozniej mialam CC wiec musieli wyjsc:)

Ja jestem z Zakopanego:) tutaj tak wieje ze nie mieliśmy prądu przez 4h:) strasznie wieje zimno ciemno i jeszcze ten deszcz:\

Ten gen jest od początku, tylko pewnie na USG nie widać żadnych deformacji (z resztą w wielu chorobach ich nie ma) a badania prenatalne ukazują tylko duże zmiany w materiale genetycznym- na poziomie chromosomów, a nie pojedynczych genów i dlatego.

Niestety wadliwe działanie jednego genu może mieć gorszy efekt niż zmiana duża w chromosomie. Najlepszy przykład: mukowiscydoza- walnięty jeden gen a np. Zespół Turnera- brak całego lub fragmentu chromosomu X

Zespół Turnera wychodzi na amniopunkcji, niestety to wiem...

reklama
Do góry