reklama
@klaslaw1987 gratuluje
Jetkaa
Fanka BB :)
Jezeli wyrazilam zgode to mogl być chłopak i mama ale to kobieta decyduje niestety pozniej mialam CC wiec musieli wyjscMam pytanie do dziewczyn które byly juz w ciazy a nie sa w związkach małżeńskich. Czy wasz partner mógł byc przy porodzie i czy odwiedzał was bez problemu?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
MegiKM
Jezeli wyrazilam zgode to mogl być chłopak i mama ale to kobieta decyduje niestety pozniej mialam CC wiec musieli wyjsc
O to dobrze [emoji12] to sie nie hajtam [emoji85]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jetkaa
A nie chcesz? ja juz bym chciala ale jednak wole urodzić chwilę odczekac i miec moje wymazone góralskie wesele)O to dobrze [emoji12] to sie nie hajtam [emoji85]
Ten gen jest od początku, tylko pewnie na USG nie widać żadnych deformacji (z resztą w wielu chorobach ich nie ma) a badania prenatalne ukazują tylko duże zmiany w materiale genetycznym- na poziomie chromosomów, a nie pojedynczych genów i dlatego.
Niestety wadliwe działanie jednego genu może mieć gorszy efekt niż zmiana duża w chromosomie. Najlepszy przykład: mukowiscydoza- walnięty jeden gen a np. Zespół Turnera- brak całego lub fragmentu chromosomu X
Zespół Turnera wychodzi na amniopunkcji, niestety to wiem...
reklama
MegiKM
A nie chcesz? ja juz bym chciala ale jednak wole urodzić chwilę odczekac i miec moje wymazone góralskie wesele)
Ja tez bym chciałam takie jak sobie wymarzyłam teraz mam duzo na głowie remont, obrona troche za duzo