reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@basia89 zajrzyj w wiadomości [emoji6]

oar8csqv244i5wln.png

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt i dobrych wiadomosci:) dziewczyny jak jest u was z sprawami lozkowymi?:) ja nie mam ochoty juz od dłuższego czasu... Boje sie tez ze moze cos sie stac dzidzi nie wiem dlaczego... Przy pierwszym dziecku nie mialam takich schizow jak teraz...

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt i dobrych wiadomosci:) dziewczyny jak jest u was z sprawami lozkowymi?:) ja nie mam ochoty juz od dłuższego czasu... Boje sie tez ze moze cos sie stac dzidzi nie wiem dlaczego... Przy pierwszym dziecku nie mialam takich schizow jak teraz...
U nas zero od poczatku ciąży.. Pierw plamienia i zakaz od gina a teraz nie mam najmniejszej ochoty bo tez boje sie o dzidzie

0d1yskjot8xw5dpx.png

Aa rozumiem . mi nic nie zagraza mozemy ale psychika jakos nastawiana jest na NIE i boje sie i moj narzyczony to czuje ze boję sie..moze jak ciaza bedzie starsza to w tedy mi przejdzie.. Czytalam tez ze w jednym trymestrze sie ma ochote a w innym nie:)

Jest multum ciężkich chorób genetycznych, metabolicznych, których te badania nie wykażą.
U mnie w rodzinie jest gen którego nie mozna wykryc.. A ujawnia sie dopiero gdy dziecko sie urodzi.. 3kuzynów zamrlo jak miało miesiąc a jeden byl silny i wygral bo zyl ale tylko9 lat ale jedyne co robil oddychal sam i tyle.

reklama
Aa rozumiem . mi nic nie zagraza mozemy ale psychika jakos nastawiana jest na NIE i boje sie i moj narzyczony to czuje ze boję sie..moze jak ciaza bedzie starsza to w tedy mi przejdzie.. Czytalam tez ze w jednym trymestrze sie ma ochote a w innym nie:)
Najlepszy 2 trymestr ;)
My rzadko, ale dlatego że ja od 15 mogę już spać, a córka lata do 22.
W pierwszej ciąży mieliśmy zakaz od drugiego trymestru do odwołania

Do góry