Blondynka1988
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas zero od poczatku ciąży.. Pierw plamienia i zakaz od gina a teraz nie mam najmniejszej ochoty bo tez boje sie o dzidzieGratuluję dziewczyny udanych wizyt i dobrych wiadomosci dziewczyny jak jest u was z sprawami lozkowymi? ja nie mam ochoty juz od dłuższego czasu... Boje sie tez ze moze cos sie stac dzidzi nie wiem dlaczego... Przy pierwszym dziecku nie mialam takich schizow jak teraz...
@klaslaw1987 super wieści.
No niestety USG, pappa, wolne płodowe DNA czy amniopunkcja pokazują tylko ułamek chorób i nieprawidłowości i to wcale nie najcięższych.
Jest multum ciężkich chorób genetycznych, metabolicznych, których te badania nie wykażą.Ale pokazują wady letalne i ciężkie, a te są podstawą do terminacji.
Życzmy sobie zdrowych dzieci i zdrowych ciąż Niech będzie tylko dobrze!
U mnie w rodzinie jest gen którego nie mozna wykryc.. A ujawnia sie dopiero gdy dziecko sie urodzi.. 3kuzynów zamrlo jak miało miesiąc a jeden byl silny i wygral bo zyl ale tylko9 lat ale jedyne co robil oddychal sam i tyle.Jest multum ciężkich chorób genetycznych, metabolicznych, których te badania nie wykażą.
Najlepszy 2 trymestrAa rozumiem . mi nic nie zagraza mozemy ale psychika jakos nastawiana jest na NIE i boje sie i moj narzyczony to czuje ze boję sie..moze jak ciaza bedzie starsza to w tedy mi przejdzie.. Czytalam tez ze w jednym trymestrze sie ma ochote a w innym nie