reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Widzę ze był temat tarczycy. Ja dopóki mieszkałam na Śląsku miałam problem z TSH. Przyjechalam nad morze i TSH spadło do 1.5 bez tabletek. Jod mi służy ale wspomnę lekarzowi jutro co było kiedyś

reklama
Ja się nigdy nie leczyłam na tarczyce.. Przed staraniami zrobiłam wyniki i tsh wg endokrynologa za wysokie jak dla kobiety która chce mieć dziecko i dał euthyrox25 .. by zbić do ok 2 bo ponoć na takim poziomie powinno być gdy chce się zajść w ciążę ..

Dziewczyny poszłam do toalety i zauważyłam trochę jasnej krwi na papierze :frown: któraś miała tak z was ? I z dzidzia ok? Martwię się chyba w nocy nie usnę :zawstydzona/y:

Na wkladce nic nie mam narazie tylko jak się załatwię to kilka plam na papierze, jutro rano jadę do lekarza byłam już w dwóch ciażach i nigdy mi się to nie zdarzyło teraz też nic nie biorę oprócz witamin dla kobiet w ciąży :frown:

Ja na genetyczne zapisałam się 20 października ale chyba przeloze bo z obliczeń wynika mi że to 10tc więc pójdę tydzień później... Dobrze by było poznać płeć już [emoji14] zawsze między 11-13 TC już wiedziałam i się sprawdziło w trzech moich przypadkach ale gin musi mieć naprawdę dobry sprzęt i oko [emoji14]

@Hope, a jeśli usg potencjalnie może poparzyc dziecko, to nie powinnyśmy i my nośniki tych ultradźwięków czegoś czuć? Nielogiczne to dla mnie.
Nie ma co straszyć dziewczyn.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Zjadłam wczoraj przed 23 specjalnie, żeby jakoś wytrzymać do badań na 9.20 (a znając życie się przedłuży) i chyba umrę do tej pory. Żołądek boli, niedobrze mi.
@Mysza1990 plamienia w pierwszym trymestrze to często fizjologia. Jeśli nie ma tego dużo i nie boli to raczej nic poważnego. Dla spokoju skonsultuj. Spokój najważniejszy

reklama
Mysza, ja tak mialam w poprzedniej ciazy. Swieza krew ze sluzem w 6 tyg... od razu jechalam na IP. Dostalam luteine i zwolnienie.

Caltha, wspolczuje. Moje laboratorium tez ma tradycyjne podejscie i do badania trzeba na czczo byc, tzn 6 h bez jedzenia i picia. Ale ja zawsze jezdze na 7 rano na otwarcie, zeby wejsc jako jedna z pierwszych (na ogol konkuruje z emerytami 75+).

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Do góry