reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Widzę ze był temat tarczycy. Ja dopóki mieszkałam na Śląsku miałam problem z TSH. Przyjechalam nad morze i TSH spadło do 1.5 bez tabletek. Jod mi służy ale wspomnę lekarzowi jutro co było kiedyś

reklama
Ja się nigdy nie leczyłam na tarczyce.. Przed staraniami zrobiłam wyniki i tsh wg endokrynologa za wysokie jak dla kobiety która chce mieć dziecko i dał euthyrox25 .. by zbić do ok 2 bo ponoć na takim poziomie powinno być gdy chce się zajść w ciążę ..

Dziewczyny poszłam do toalety i zauważyłam trochę jasnej krwi na papierze :frown: któraś miała tak z was ? I z dzidzia ok? Martwię się chyba w nocy nie usnę :zawstydzona/y:

Na wkladce nic nie mam narazie tylko jak się załatwię to kilka plam na papierze, jutro rano jadę do lekarza byłam już w dwóch ciażach i nigdy mi się to nie zdarzyło teraz też nic nie biorę oprócz witamin dla kobiet w ciąży :frown:

Ja na genetyczne zapisałam się 20 października ale chyba przeloze bo z obliczeń wynika mi że to 10tc więc pójdę tydzień później... Dobrze by było poznać płeć już [emoji14] zawsze między 11-13 TC już wiedziałam i się sprawdziło w trzech moich przypadkach ale gin musi mieć naprawdę dobry sprzęt i oko [emoji14]

@Hope, a jeśli usg potencjalnie może poparzyc dziecko, to nie powinnyśmy i my nośniki tych ultradźwięków czegoś czuć? Nielogiczne to dla mnie.
Nie ma co straszyć dziewczyn.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Zjadłam wczoraj przed 23 specjalnie, żeby jakoś wytrzymać do badań na 9.20 (a znając życie się przedłuży) i chyba umrę do tej pory. Żołądek boli, niedobrze mi.
@Mysza1990 plamienia w pierwszym trymestrze to często fizjologia. Jeśli nie ma tego dużo i nie boli to raczej nic poważnego. Dla spokoju skonsultuj. Spokój najważniejszy

reklama
Mysza, ja tak mialam w poprzedniej ciazy. Swieza krew ze sluzem w 6 tyg... od razu jechalam na IP. Dostalam luteine i zwolnienie.

Caltha, wspolczuje. Moje laboratorium tez ma tradycyjne podejscie i do badania trzeba na czczo byc, tzn 6 h bez jedzenia i picia. Ale ja zawsze jezdze na 7 rano na otwarcie, zeby wejsc jako jedna z pierwszych (na ogol konkuruje z emerytami 75+).

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Do góry