reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

Dzięki za rady :*

3jgxskjosc311c31.png

reklama
czy to są mdłości?cokolwiek zjem to wszystko mi się odbija....juz sama nie wiem co jeść..najlepiej to kanapka z nutella mi podchodzi :)

Witam :) Jestem dopiero w 6tc a dokładniej 5+2 :) To moja druga ciąża. Mamy synka, który ma 4 latka. Bardzo się cieszę choć mam trochę obaw bo niedawno zmieniłam pracę. Jeszcze nie byłam u lekarza ale test pokazuje wyraźnie 2 kreski.
Dziewczyny czy możecie mi przypomnieć jak się wstawia suwak?
gannskjoxvghm42v.png

Ostatnia edycja:
Na razie to z kilogram... Ale przed ciążą miałam już problem i miałam ćwiczyć ale niestety już nie poćwiczenia [emoji14]

Ja szczuplakiem nie jestem, ważę 85 kg przy 172cm, boję się, co będzie później. Miałam również zacząć ćwiczyć, nawet karnet na siłownię nabyłam, a teraz muszę z tym poczekać.

Ja waze 43kg wiem dziewczyny ze sobie odtazu pomyslicie że jestem bardzo chuda ale otóż jestem normalna mam 155cm wzrostu i jak to dużo ludzi mówi przy tej wadze mam nawet duże uda :errr: za to cycków brak :rolleyes: w dwóch ciażach przytulam po 13kg dużo jak na mnie byłam kuleczka :rofl2: ale z jedzeniem uważam bo im więcej przytyje tym gorzej na moje spojenie lonowego bo już miałam dwa razy rozejscie :sad: i ból nie do zniesienia

czy to są mdłości?cokolwiek zjem to wszystko mi się odbija....juz sama nie wiem co jeść..najlepiej to kanapka z nutella mi podchodz
ja tez tak mam, a jak juz zjem to mi tez jest niedobrze ;/

co do wagi to ja sie przeazilam jak weszlam ostatnio u gina, co prawda w ubraniu i po kolacji to byla, ale cyfra mnie przeazila ;)

reklama
Ja nie mogę niestety pewnie w tej ciąży też mnie czeka rozejscie spojenia lonowego czyli jak najwięcej leżenia ale z dwójką dzieci jest to niemożliwe

Do góry