reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny co w ciąży można brać na przeziębienie? Czuję, że powoli mnie rozkłada...

3jgxskjosc311c31.png
A syrop z cebuli, czosnku, miodu i cytryny? Jest niezawodny przy wszelkich przeziębieniach :)

reklama
czesc
na przeziebienie jest dla ciezarnych seria *spam*, na bazie naturalnych skladnikow, nie korzystalam, chociaz ostatnio kupilam sobie tabletki na gardlo w razie potrzeby...

Dzien dobry,

Trzymam kciuki za wizyty [emoji1307]
Ja jestem kompletnie niemeczowa i moj maz tez;)
Na przeziebienie w ciazy to woda morska do nosa, woda z sola do plukania gardla, z lekow seria prenatalen, domowe sposoby - napar z imbiru z miodem i cytryna, duzo czosnku. Duzo pic. A przede wszystkim wygrzac sie w domu...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

No masakrę mam drugi dzień z mdlosciami... cały czas mnie męczą od samego rana. A imbiru w tej naszej miescinie nie dostane...

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gosika88 mnie we wtorek położylo, mega katar, kaszel, ból gardła i zatok, ogólne rozbicie. Postawiłam sie na nogi w jeden dzien ;) herbata z miodem i cytryną, czosnek z mlekiem i miodem o ile dasz rade. Na gardło mozesz hollsy, albo serie prena_len, choć na mnie to srednio działa. Na katar robiłam sobie inhalacje sola fizjologiczna, wygrzewac sie. Mozna tez tantum verde, tylko nie wiem czy juz w 1 trymestrze.

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry