reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

Ja ogólnie przytyłam jakieś 30kg przez tarczycę. Leków nigdy nie brałam, unormowałam sobie wyniki diet, specjalnie poszłam do szkoły na kierunek dietetyka, żeby samodzielnie sobie z tym radzić. Udało mi się w ostatnim czasie zrzucić już 10kg. Teraz miałam intensywnie zabrać się za pozostałe 20, a pewnie sporo przytyję jeszcze w ciąży, choć tak naprawdę bardzo uważam na to, co jem, no staram się uważać, czasami małe grzeszki dietetyczne popełniam. Mimo wszystko boję się, że bardzo ciężko będzie mi później wrócić do swojej dawnej wagi...

reklama
no ja waże 81 kg przy wzroscie 160 cm..wiec spora nadwaga, chociaz nikt nie wierzy ze tyle waże, podobno nie widać..rzuciłam papierosy w tamtym roku wiec pewnie 10 kg z tego powodu weszło, tabletki hormonalne też robia swoje...ale co zrobic..staram się jeść regularnie co 3 godz ale nie wiem jak mi to dalej wyjdzie

Dziewczyny co w ciąży można brać na przeziębienie? Czuję, że powoli mnie rozkłada...

3jgxskjosc311c31.png
Ja jadlam czosnek 3 zabki dziennie na chlebie,i syrop z cebuli kilka lyzek dziennie.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Ja właśnie wracam z Pomorza na Śląsk. Zmarła moja prababcia i byliśmy z tatą na pogrzebie, dlatego też się długo nie odzywałam.
Mnie mąż zaraził, ale o ile z gardłem sobie radzę, to męczy mnie potwornie kaszel i nie mogę nic na to znaleźć. Cytryna i imbir nie działają, miodu nie mogę, a syrop z cebuli mi przez gardło nie przejdzie.
We wtorek mam wizytę w końcu u swojego lekarza, więc mam nadzieję, że zobaczę serduszko i może coś więcej[emoji4]
Miłego dnia dziewczyny [emoji6]

oar8csqvog93lnmf.png

wrocilysmy z corka wlasnie z drobnych zakupow, kupilam ziemniaki na placki ;) i chlopakom czekolade na ich swieto :)
Kurcze musze tez wyskoczyć do sklepu po coś dla mojego mężczyzny...
Ale jak tu wstać jak posprzatalam i zaliczyłam drzemkę przed tv [emoji2]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę, faktycznie dziś dzień naszych mężczyzn... Trzeba będzie czegoś poszukać.

A tak z innej beczki - macie jakiś pomysł na powiedzenie przyszłym dziadkom i ciąży? Ciekawy i nietypowy [emoji6]

oar8csqvog93lnmf.png

reklama
A my obchodzimy dzień mężczyzny, więc mam czas do 10 marca.

Teraz chyba wykorzystamy córkę do poinformowania rodziców. Albo zwyczajnie.
Szwagierka mówiła w Wigilię, to mamie dała odpakowac prezent- w środku buciki i zdjęcie usg

Do góry