reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Co chwila mnie boli brzuch,kłuje dość mocno.Lekarz mowił,że wszystko ok ale ja sie i tak martwie :( Teraz musze doczekać w miarę bezstresowo do kolejnej wizyty.Cieżkie to czekanie.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie tez bolało, teraz juz mniej. Były takie dni ze cala zgięta chodziłam. Najgorsze było zrobienie siku. Lekarz mi mowil ze wszystko sie tam powieksza. Nie martw sie bedzie dobrze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie tez bolało, teraz juz mniej. Były takie dni ze cala zgięta chodziłam. Najgorsze było zrobienie siku. Lekarz mi mowil ze wszystko sie tam powieksza. Nie martw sie bedzie dobrze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam nowa majoweczke [emoji4]

U mnie bóle brzucha są rzadko na szczęście teraz. Dziś rano wróciły chwilowo mdłości i znów poczułam ciążę [emoji23]
No i to ciągle zmęczenie... na nic nie mam siły. Jeszcze 7 dni do wizyty...

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Po ponad trzech godzinach od wyjścia z domu w końcu wrocilam i jestem super szczęśliwa. Mój dzidziuś ma 2,90 cm czyli wychodzi 9t 5d wszystko super widać ( główkę, nóżki, rączki). Pytałam o zanik objawów i gin odpowiedział, że to całkiem normalne i tzn że wszystko jest ok. Kawę mogę pić ale słaba. No i mam jakieś bakterie w moczu. No i jest jedno ALE - mój planowany termin porodu wypada na 28 kwietnia a nie na maj xd

Po ponad trzech godzinach od wyjścia z domu w końcu wrocilam i jestem super szczęśliwa. Mój dzidziuś ma 2,90 cm czyli wychodzi 9t 5d wszystko super widać ( główkę, nóżki, rączki). Pytałam o zanik objawów i gin odpowiedział, że to całkiem normalne i tzn że wszystko jest ok. Kawę mogę pić ale słaba. No i mam jakieś bakterie w moczu. No i jest jedno ALE - mój planowany termin porodu wypada na 28 kwietnia a nie na maj xd
Gratuluję świetnych wieści [emoji38]
Oby więcej takich [emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

G
Po ponad trzech godzinach od wyjścia z domu w końcu wrocilam i jestem super szczęśliwa. Mój dzidziuś ma 2,90 cm czyli wychodzi 9t 5d wszystko super widać ( główkę, nóżki, rączki). Pytałam o zanik objawów i gin odpowiedział, że to całkiem normalne i tzn że wszystko jest ok. Kawę mogę pić ale słaba. No i mam jakieś bakterie w moczu. No i jest jedno ALE - mój planowany termin porodu wypada na 28 kwietnia a nie na maj xd[/QUOTE
Gratulacje duży dzidzius już :wink:

Gratuluję :) Też mam bakterie w moczu, dziś rano robiłam badania... Może to przez tą luteinę dopochwową... :/

Widzę że prawie każdy przyjmuje luteine u nas za granicą nie jest to praktykowane i tak się zastanawiam czy jak mnie boli brzuch na dole to też powinnam brać 8-)

zostan z nami - bedziesz pierwsza i nam o wszytskim opowiesz
gratulacje dla was :*

reklama
Widzę że prawie każdy przyjmuje luteine u nas za granicą nie jest to praktykowane i tak się zastanawiam czy jak mnie boli brzuch na dole to też powinnam brać 8-)

ja poprzednia ciaze tez bylam za granica i mialam progesteron - pod inna nazwa ale mialam
zalezy od historii ciaz , wynikow badan
spokojnie jak ciebie w brzuchu boli to wez cos a la nospa

Do góry