reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

witajcie ! no i jestem po wizycie u lekarza ! serduszko biło jak oszalałe <3 lekarz mówi, że wyniki dobre, tylko z tarczycy mam trochę podwyższone i jadę w poniedziałek do endokrynologa po tabletki, ale najważniejsze, że z moim maluszkiem wszystko oki :)

Załączniki

• 21994338_796706150512272_6874398290863984416_o.jpg
    21994338_796706150512272_6874398290863984416_o.jpg
    317,2 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Co chwila mnie boli brzuch,kłuje dość mocno.Lekarz mowił,że wszystko ok ale ja sie i tak martwie :( Teraz musze doczekać w miarę bezstresowo do kolejnej wizyty.Cieżkie to czekanie.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw się Kochana, mnie też tak kłuło, że z bólu wytrzymać nie mogłam. Ale lekarz powiedział, że narządy się przemieszczają i że jest ok

Odnośnie tarczycy.. Uffff pocieszylas mnie,bo ja mam wizytę w sobotę i główkuje co tam z dzidzia...
Dziewczyny, dziękuję za słowa utuchy!! Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do swojego ginekologa, że mam TSH 5 i się martwię... Kazał mi zrobić T3, T4, anty TPO i anty TG.. Jutro z rana lecę do laboratorium i już jestem umowiona do endokrynologa na wtorek.... A w tą sobotę wizyta u ginekologa, mam nadzieję, że w końcu usłyszę Serduszko swojego Maleństwa

Odnośnie tarczycy.. Uffff pocieszylas mnie,bo ja mam wizytę w sobotę i główkuje co tam z dzidzia...
Dziewczyny, dziękuję za słowa utuchy!! Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do swojego ginekologa, że mam TSH 5 i się martwię... Kazał mi zrobić T3, T4, anty TPO i anty TG.. Jutro z rana lecę do laboratorium i już jestem umowiona do endokrynologa na wtorek.... A w tą sobotę wizyta u ginekologa, mam nadzieję, że w końcu usłyszę Serduszko swojego Maleństwa
ja też choruję na tarczycę, także spokojnie, będzie dobrze :)

@p_a_t_i spokojnie mój ginekolog powiedział, że jak od razu zacznie sie działać i brać tabletki na obniżenie to nic się malcowi nie stanie :) ja co prawda mam 3,2 a dla ciężarnych najlepiej żeby było do 2,5 podobno ale spokojnie nie ma co panikować :)

no i 29 października jadę na badania penatralne, jako cukrzyk mam chociaż tyle, że darmowe trochę mam stres ale czuje, że tam też wyjdzie wszystko oki :)

reklama
Super, będzie dobrze :)) Ja mam wizytę jutro na 12... też mam nadzieję, że usłyszę serduszko!

Do góry