reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

witajcie ! no i jestem po wizycie u lekarza ! serduszko biło jak oszalałe <3 lekarz mówi, że wyniki dobre, tylko z tarczycy mam trochę podwyższone i jadę w poniedziałek do endokrynologa po tabletki, ale najważniejsze, że z moim maluszkiem wszystko oki :)

Załączniki

• 21994338_796706150512272_6874398290863984416_o.jpg
    21994338_796706150512272_6874398290863984416_o.jpg
    317,2 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Co chwila mnie boli brzuch,kłuje dość mocno.Lekarz mowił,że wszystko ok ale ja sie i tak martwie :( Teraz musze doczekać w miarę bezstresowo do kolejnej wizyty.Cieżkie to czekanie.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw się Kochana, mnie też tak kłuło, że z bólu wytrzymać nie mogłam. Ale lekarz powiedział, że narządy się przemieszczają i że jest ok

Odnośnie tarczycy.. Uffff pocieszylas mnie,bo ja mam wizytę w sobotę i główkuje co tam z dzidzia...
Dziewczyny, dziękuję za słowa utuchy!! Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do swojego ginekologa, że mam TSH 5 i się martwię... Kazał mi zrobić T3, T4, anty TPO i anty TG.. Jutro z rana lecę do laboratorium i już jestem umowiona do endokrynologa na wtorek.... A w tą sobotę wizyta u ginekologa, mam nadzieję, że w końcu usłyszę Serduszko swojego Maleństwa

Odnośnie tarczycy.. Uffff pocieszylas mnie,bo ja mam wizytę w sobotę i główkuje co tam z dzidzia...
Dziewczyny, dziękuję za słowa utuchy!! Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do swojego ginekologa, że mam TSH 5 i się martwię... Kazał mi zrobić T3, T4, anty TPO i anty TG.. Jutro z rana lecę do laboratorium i już jestem umowiona do endokrynologa na wtorek.... A w tą sobotę wizyta u ginekologa, mam nadzieję, że w końcu usłyszę Serduszko swojego Maleństwa
ja też choruję na tarczycę, także spokojnie, będzie dobrze :)

@p_a_t_i spokojnie mój ginekolog powiedział, że jak od razu zacznie sie działać i brać tabletki na obniżenie to nic się malcowi nie stanie :) ja co prawda mam 3,2 a dla ciężarnych najlepiej żeby było do 2,5 podobno ale spokojnie nie ma co panikować :)

no i 29 października jadę na badania penatralne, jako cukrzyk mam chociaż tyle, że darmowe trochę mam stres ale czuje, że tam też wyjdzie wszystko oki :)

reklama
Super, będzie dobrze :)) Ja mam wizytę jutro na 12... też mam nadzieję, że usłyszę serduszko!

Do góry