Ja tez mam problemy z pobieraniem krwi w szpitalu zeby zrobic morfologie wbijali igle 9razyCzyli 3 razy będzie męczyła igła "fajnie" bo mam jedną żyłę, która ledwo widać reszta to w ogóle gdzies się pochowała . Coś czuję, że będzie niezły siniak.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
caltha
Fanka BB :)
Tak tylko dziwnie by mi było zaczynać na wątku widmo, bo nikt tu się nie będzie już udzielał, jak zrobimy zamknięty. Wchodzisz tu, przedstawiasz się i po kilku godzinach orientujesz się, że nikogo tu nie ma.Zawsze mozna dodawac pozniej babki
caltha
Myślę, że sporo z tych co odwiedzają to właśnie takie majówki, które czytają, ale jeszcze boją się uwierzyć, że to prawda. Z resztą sporo tu dziewczyn tak zaczynało "cześć, podglądałam was i teraz już mogę się przedstawić". Ja się przedstawiałam na 4 wątkach, z którymi musiałam się potem żegnać. To moja 6ciąża i w sumie szybko się tu odezwałam, bo już po tylu stratach jestem na etapie akceptacji tego, że nie mam wpływu na to, ile to potrwa. Ale myślę, że jest wiele dziewczyn takich, które się boją i muszą poczekać np. Aż minie tc, w którym ostatnio poroniły lub do USG genetycznego, bo wtedy ryzyko straty jest malutkie.
Na razie nie wystawiamy tu zdjęć brzuchów, dzieci, swoich itd, więc już teraz nie ma sensu się ukrywać
Na razie nie wystawiamy tu zdjęć brzuchów, dzieci, swoich itd, więc już teraz nie ma sensu się ukrywać
chouette82
Ja tam zdjecue wsrawilam
Ale z prywatnym watkiem poczekalabym jeszcze ze 2 msc,wtedy powinno byc nas docelowo najwiecej.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale z prywatnym watkiem poczekalabym jeszcze ze 2 msc,wtedy powinno byc nas docelowo najwiecej.
chouette82
Dziewczyny ledwo chodze... tak strasznie boli mnie podbrzusze,wyszlam z córką na spacer i wracalam ze lzami w oczach tak mnie bolalo u ciągnęło.Ustaje jak leżę,strasznie się boję że to nie wróży niczego dobrego
reklama
LilithGoth32
Jak masz możliwość zgłoś się na najbliższą izbę przyjęć położniczy ginekologiczna skoro bardzo boli ją bym się nie wahałaDziewczyny ledwo chodze... tak strasznie boli mnie podbrzusze,wyszlam z córką na spacer i wracalam ze lzami w oczach tak mnie bolalo u ciągnęło.Ustaje jak leżę,strasznie się boję że to nie wróży niczego dobrego
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom