reklama
iwonaimaja
Fanka BB :)
Mojemu też już powiedziałam jak zrobiłam test
Dzisiaj byłam u lekarza ale nie było nic widać za mała ciąża tylko że potrzebowałam zaświadczenie do pracy nie mogę nosić mam uważać na siebie i dostałam luteine następna wizyta za dwa tygodnie
Jutro wracam do pracy po macierzyńskim
Dzisiaj byłam u lekarza ale nie było nic widać za mała ciąża tylko że potrzebowałam zaświadczenie do pracy nie mogę nosić mam uważać na siebie i dostałam luteine następna wizyta za dwa tygodnie
Jutro wracam do pracy po macierzyńskim
Paula1207
Haha, to się fajnie złożyło
Haha, to się fajnie złożyło
Jesteś z centrum ? A na kiedy masz termin?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jotka_
Ja jeszcze nie wiem czy jestem w ciąży, ale z tym wzdymaniem to jakas plaga.. 3 dzien sie mecze wieczoremWy wieczorem tez czujecie się jak balony? Ja mam wrazenie ze brzuch mi wybuchnie po wszystkin wzdyma mi go
No wlasnie mnie od kilku dni tez meczy.. Kurde.. Masakra jakas. Wieczorem to jak 4msc wygladaJa jeszcze nie wiem czy jestem w ciąży, ale z tym wzdymaniem to jakas plaga.. 3 dzien sie mecze wieczorem
iwonaimaja
Ja za to odczuwam straszny głód i śpiąca jestem
Dagaa11
Taaaak, wieczorem mam.brzuch jak balon. W ciagu dnia tez mnie wzdecia mecza, ale jednak wieczorem jest najgorzej :/Wy wieczorem tez czujecie się jak balony? Ja mam wrazenie ze brzuch mi wybuchnie po wszystkin wzdyma mi go
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama