reklama
Hope
podwójna mama :-)
Nie ma czego zazdrościć, ja akurat nienajlepiej znoszę stan w którym jesteśmy i chciałabym już maj to raczej my możemy zazdrościć braku objawów
Możecie mi zazdrościć ostatniego porodu, 4 godziny i 15 minut Tzn. będziecie zazdrościć za 8 miesięcy
Możecie mi zazdrościć ostatniego porodu, 4 godziny i 15 minut Tzn. będziecie zazdrościć za 8 miesięcy
Maud
Zaciekawiona BB
Dagaa11
Fanka BB :)
Ja dzisiejszy dzień koncze atywnie- zaraz zabieram się za ćwiczenia. Jutro jedziemy w góry na wycieczkę a w niedziele odpoczynekJa w ciąży z Fabim nie miałam zadnych prawie objawów. Wymioty chyba 3 lub 4 razy w ciągu całej ciąży.
W ostatniej ciąży juz od samego poczatku mnie mulilo. Teraz tez mnie muli.
Jakie macie plany na weekend?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Kropeczka18
Zaciekawiona BB
Tylko pozazdroscicNie ma czego zazdrościć, ja akurat nienajlepiej znoszę stan w którym jesteśmy i chciałabym już maj to raczej my możemy zazdrościć braku objawów
Ja urodzilam po terminie ponad dwa tygodnie,porod wywolywany , nameczylam sie 12 godzin ale warto bylo
Jotka_
Fanka BB :)
Ja syna rodzilam 2 godz 35 minut tak mam wypisie.. ale rzeczywiście , zdarzyl maz przyjechać dzwonilam do niego 6:20 postalismy na korytarzu i za chwile rodzilam 8:40 bylo po wszystkim
reklama
Kropeczka18
Zaciekawiona BB
NiezleJa syna rodzilam 2 godz 35 minut tak mam wypisie.. ale rzeczywiście , zdarzyl maz przyjechać dzwonilam do niego 6:20 postalismy na korytarzu i za chwile rodzilam 8:40 bylo po wszystkim
A ja zawsze mowie ze takie szybkie porody to tylko na filmach