reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

O kurcze, człowiek wchodzi sobie tu radośnie w niedzielny poranek a tu już takie opowieści. To moja pierwsza ciąża. Mega boję się porodu. A jak to czytam to jeszcze bardziej [emoji12][emoji12][emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Każdy poród jest inny, dlatego nie martw się na zapas :) za kilka miesięcy sama nam opiszesz wrażenia :)

reklama
Czesc dziewczyny :) u nas zimno jak nie wiem co śniegu jest tyle ze ho ho! Mialam jechać do mamy ale jest za duzo i nie jeżdżę autem jak jest taka pogoda bo sie boje:\ wiec jak na razie siedzimy.w domu , tesciowa gotuje obiad a więc mam wolne :)

Cześć dziewczyny.podczytuje Was od dwóch dni,nadszedł czas dołączyć. Nazywam się Aśka, obecnie 13t5d ciąży. W ten wtorek miałam genetyczne i pappa a za 2 tyg amnio mnie czeka ze względu na wiek.
W domu na dzidzie czeka prawie 7latka,ale dopóki nie będę miała wyników amnio to mała nieswiadoma.
Miłej niedzieli życzę
Hej, ile masz lat? Ciekawi mnie od kiedy kierują na amnio że względu na wiek.

Hej dziewczyny ratujcie wczoraj zjadłam pierwszy raz od miesiąca skibke chleba, potem nic się nie działo ale wieczorem zwróciłam wszystko w raz z chlebem i nie wiem czy to od tego, znowu podraznilam przełyk az do krwi ale to nie problem dzisiaj wstałam i na całej twarzy pod brodą, wokół oczu i trochę na szyji wyszły mi czerwone małe plamki. Wygląda jak zombi, miała z któraś z Was coś takowego?

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ratujcie wczoraj zjadłam pierwszy raz od miesiąca skibke chleba, potem nic się nie działo ale wieczorem zwróciłam wszystko w raz z chlebem i nie wiem czy to od tego, znowu podraznilam przełyk az do krwi ale to nie problem dzisiaj wstałam i na całej twarzy pod brodą, wokół oczu i trochę na szyji wyszły mi czerwone małe plamki. Wygląda jak zombi, miała z któraś z Was coś takowego?

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie, ale syn po wymiotach też miał, to prawdopodobnie od wysiłku. Jutro powinno przejść.

reklama
Cześć dziewczyny, Pozdrawiam niedzielnie [emoji4]
U nas powoli brzuszek robi się widoczny i zrobiła mi sie ta brązowa kreska na podbrzuszu :)
Wlasnie byłam u teściowej na obiedzie - zjadlam same kluski z sosem bo mięsa nie trawie [emoji14] Juz jutro 15tc sie zaczyna, ale to leci.. A dopiero byl 6tc... :)
Jak tak czytam o tych porodach i peknieciach to tez trochę strach bo to pierwsza ciąża.. Ale sie zobaczy jak to będzie ze mną :)
Miłego dnia dziewczyny!

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry