reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@caltha, gratuluje! Mnie się wydaje, że też czuję ale to wieczorami jak już leżę w łóżku to ktoś mi chyba pod pępkiem z prawej strony rozrabia [emoji16] ale jeszcze pewna nie jestem więc codziennie wieczorem teraz czekam [emoji12]
@Malineczka94, gratuluje udanej wizyty! W którym tygodniu jesteś??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
U mnie niebo jakby miał śnieg zacząć sypać zaraz...
Szaro buro i ponuro.
Nie lubię jesieni...

Ja dziś oficjalnie zaczęłam 15tc wg om. Liczę ze w okolicy świat poczuje pierwsze ruchy małej...
Za tydzień wizyta u dentysty ale nie wiem czy nie uciekne bo nie byłam tam jakieś 10 lat [emoji32]
Panicznie boje się tych lekarzy.

Ja zaraz jadę do biblioteki bo wzięło mnie coś na czytanie książek [emoji4]
Obiad na dziś mam więc mam labe [emoji4]

W pierwszej ciąży w którym tygodniu zaczrlyscie czuć ruchy?
U mnie będą podobno słabsze bo maluch jest na przedniej scianie macicy. Tak przeczytałam...

W pierwszej czułam ruchy w 19 tygodniu
Lubie jesien ale taka Polska złota ktorej juz dawno nie bylo moze kilka ladnych dni a tak to pada i pada i lubie zime ze sniegiem i lekkim mrozem ale cos czuje ze bedzie chlapa i błoto

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@caltha, gratuluje! Mnie się wydaje, że też czuję ale to wieczorami jak już leżę w łóżku to ktoś mi chyba pod pępkiem z prawej strony rozrabia [emoji16] ale jeszcze pewna nie jestem więc codziennie wieczorem teraz czekam [emoji12]
@Malineczka94, gratuluje udanej wizyty! W którym tygodniu jesteś??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jestem w 13t4d :) Pewnie będę spokojniejsza jak poczuje ruchy, ale na to muszę jeszcze poczekać bo to pierwsza ciąża a dodatkowo do szczupłych nie naleze wiec z pokorą czekam :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry