reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

W sumie tak patrzę na fotki, które dostałam i nie zmierzył mi chyba malucha :) wiem, że mierzył głowę i kość udowa ale nigdzie nie widzę wielkości malucha. Wg niego też będzie chlopak, nawet mam zdjęcie siusiaka chyba hehe. Na tym etapie nie chciał zbytnio sugerować płci bo są ważniejsze rzeczy, no ale sprawdził.

3jgxskjosc311c31.png
Takie zdjęcie samych liczb powinnaś mieć- podsumowanie i obok wymiarów- który to centyl i który tc tym pomiarom odpowiada

reklama
Gosika, teraz juz wiesz ze musisz lezec I nie ma mowy o tobieniu czegokolwiek w domu. Jest duza szansa ze lozysko pojdzie do gory. Trzymam kciuki aby tak bylo.

I ja się doczekałam, że wyczułam pierwsze ruchy :)
Gratuluję [emoji4]
Przede mną pewnie jeszcze miesiąc czekania...
Ale warto na pewno [emoji4]

Wczoraj brzuch pobolewal cały dzień wiec spędziłam dzień z książką [emoji4]

A dziś narazie zero bólu wiec humor lepszy [emoji4]

Dzień dobry [emoji4]

Dzien dobry moje drogie chodz noc za mna krotka i obudzily mnie koszmary i 2 razy krew z nosa mi leciała rano mialam jakiegos nerwa przez to ale ramiona ukochanego jakos mnie ukoiły i teraz jest lepiej szkoda ze pogoda znow ponura.
A jak wasze samopoczucie

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Dziewczynki [emoji4]
U nad młodsza przyniosła wirusa wiec wiecie co się u mnie dzieje... tylko czekać jak ja polegne i reszta załogi [emoji21] jeszcze nie było ciąży bez jelitowki u mnie [emoji26]

Gorzatka krew z nosa to normalne, często miałam albo krew albo katar albo nos zatkany... jeśli wyniki dobre to nie masz się czym przejmować i współczuję koszmarów [emoji8]

Gratuluję udanych wizyt [emoji16]
Pierwszych ruchów [emoji16]
U mnie też się zaczęło juz na całego [emoji5]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry