reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Kropeczka nie stresuj się, teraz to nie wskazane ;) ja pierwsza wizytę mam dopiero 2 października ;/ bede dzwoniła chyba zeby mnie szybciej gin przyjął ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
No to ja 13 wrzesnia dopieroo_O ale chybs tez nie wytrzymam , mialam juz chwile slabosci i chcialam zadzwonic dzisiaj zeby mnie lekarka przyjela ale nie ma co sie tak wczesnie wyrywac :):)

Dziewczyny powiedzcie coś o sobie- skąd jesteście, która ciąża, czy pracujecie i najważniejsze- czy macie zamiar pracować dalej :p
Ja zacznę: Jestem z województwa śląskiego, mam już prawie siedmioletnią córkę z poprzedniego związku (w poniedziałek idzie do pierwszej klasy, już nie moge spać po nocach haha), na codzień pracuję w aptece :) Lekarz już na pierwszej wizycie chciał mnie wysłać na zwolnienie ze względu na możliwość złapania jakiegoś bakcyla od pacjentów, ale wspólnie doszliśmy do porozumienia, że na l4 pójdę od 1 października :)

Jeśli są chętne na bliźniaki to zaklepcie, zawsze jakieś są w miesiącu a wolę, żeby nie padło na mnie :-D W rodzinie była parka ( dwa pokolenia wstecz) i wiek, jestem w grupie ryzyka :ninja2:

Lekarz u mnie po pierwszym usg wykluczył bliźniaki, więc chyba odpadam :p

Ja jestem z zachodniopomorskiego . Rocznik 89 [emoji6] w domu mam już dwie córeczki 6 i 3 latkę. Do niedawna pracowałam w sekretariacie w szkole ale podjęłam z mężem decyzje o rezygnacji z pracy. Ale na jak długo zobaczymy ...

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nazywam się Basia mam 28 lat i podobnie jak Daga jestem ze śląska
@daga11, skąd jesteś dokładnie?
Mam 4 letniego synka Kubusia, a pracuje w sekretariacie w przedszkolu. Co do zwolnienia to z jednej strony bym chciała bo wykańczam się tu nieraz psychicznie, a z drugiej.. najpierw chyba musiałabym kogoś przeszkolić bo miałabym i tak telefon za telefonem w domu..
o ciąży narazie nie wie nikt oprócz mojej siostry ( która też jest w ciazy - termin na kwiecień z czego sie ogromnie cieszę). Mężowi chce powiedzieć jutro w nasza 5 rocznice ślubu[emoji6] chociaż nie wiem co z tego wyjdzie bo mamy teraz "ciche dni".
Termin u lekarza udało mi się zalatwic na 14.09 z tym, że nie do mojego.. bo moja jest na urlopie, a jak wróci to pewnie bedzie miała odległe terminy.. ale pomartwię się o to pózniej [emoji12] teraz idę prywatnie i trochę przerażają mnie koszty ewentualnych badań..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jestem Ola, z łódzkiego ,mam 25 lat :) corka 2,5 roku , jakby co moge byc chetna na blizniaki :-D:-D:-D ale marne szanse, bo nigdy w rodzinie mojej ani meza nie bylo :wink:

Ja nazywam się Basia mam 28 lat i podobnie jak Daga jestem ze śląska
@daga11, skąd jesteś dokładnie?
Mam 4 letniego synka Kubusia, a pracuje w sekretariacie w przedszkolu. Co do zwolnienia to z jednej strony bym chciała bo wykańczam się tu nieraz psychicznie, a z drugiej.. najpierw chyba musiałabym kogoś przeszkolić bo miałabym i tak telefon za telefonem w domu..
o ciąży narazie nie wie nikt oprócz mojej siostry ( która też jest w ciazy - termin na kwiecień z czego sie ogromnie cieszę). Mężowi chce powiedzieć jutro w nasza 5 rocznice ślubu[emoji6] chociaż nie wiem co z tego wyjdzie bo mamy teraz "ciche dni".
Termin u lekarza udało mi się zalatwic na 14.09 z tym, że nie do mojego.. bo moja jest na urlopie, a jak wróci to pewnie bedzie miała odległe terminy.. ale pomartwię się o to pózniej [emoji12] teraz idę prywatnie i trochę przerażają mnie koszty ewentualnych badań..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja z Rybnika, a Ty? :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Umówiłaś się już na wizyte? Mi pierwszy test też wyszedl po 5 minutach i kreska była baardzo blada :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Daga ja mieszkam w Irlandii. Tu wszytko jest inaczej. Tu nie mogę zrobić bety. 1 USG jest dopiero w 13 tyg. Przez to ze mam w histori szpurqla wpisane poronienie. Besa traktować mnie trochę inaczej bo mam prawo wtedy iść szybciej na USG. Mimo to tu do 12 tyg nie uznają ciąży i zazwyczaj nie ratują. Polski ginekolog kosztuje za to majątek. Z kolejnym testem swkam do przyszłego tyg.

Witam wszystkie przyszłe majówki ;)

Do góry