reklama
Hope
podwójna mama :-)
@Dagaa11 u mnie różnica wyniosła aż 11 lat i było całkiem podobnie. Niestety do dziś nie jest tak jakbym sobie życzyła. To raczej wynik charakteru dziecka. Młodsza ma 6 lat i od jakiegoś czasu pyta o dzidzię, nawet nie wątpię, że będzie wspaniałą starszą siostrą, bo to po prostu dobre dziecko. Aczkolwiek chłopca planuje oddać mojej bezdzietnej koleżance Dlatego musi być kolejna dziewczynka
@Fabimama mi też test pokazał dwie kreski dopiero po ponad 5 minutach. Za to wyraźne. To chyba kwestia samego testu.
To która pisze się na bliźniaki?
Witam nowe majówki!
@basia89 cały zestaw, co sobie życzysz?
@Fabimama mi też test pokazał dwie kreski dopiero po ponad 5 minutach. Za to wyraźne. To chyba kwestia samego testu.
To która pisze się na bliźniaki?
Witam nowe majówki!
@basia89 cały zestaw, co sobie życzysz?
niebieskooka08
Zaciekawiona BB
Ja również pierwszą ciąże miałam praktycznie bezobjawową i do końca czułam się dobrze. Syna w październiku skończy 4 latka .
Póki co mam mega bóle piersi, ale za to jakie są okrąglutkie hehe gdzieś tam w między czasie też pobolewa mnie podbrzusze.
Póki co mam mega bóle piersi, ale za to jakie są okrąglutkie hehe gdzieś tam w między czasie też pobolewa mnie podbrzusze.
U mnie pierwsza ciąża tez bez objawów tzn tylko lekkie mdłości miedzy 8-10tc a tak to nic [emoji6] syna rodziłam w sierpniu 2013 i nawet nie puchłam ! Życzę sobie podobnej ciąży [emoji12]
@niebieskooka, to będziemy mieć dzieci w tym samym wieku [emoji6]
@Hope, podziękuje za objawy [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@niebieskooka, to będziemy mieć dzieci w tym samym wieku [emoji6]
@Hope, podziękuje za objawy [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Kropeczka18
Zaciekawiona BB
GratulacjeCześć dziewczyny
Z chęcią do Was do łączę Wczoraj zrobiłam test, dwie kreski Według obliczeń termin n 8 maja
Pierwszą wizytę mam na 27 września
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was wszystkie.