0olcia
Fanka BB :)
Oooo zjadłbym!!Polecam taką sałatkę: kasza gryczana, burak, feta, rukola, sos vinegret- wszystko z żelazem (kasza, burak, rukola) i Wit C
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo zjadłbym!!Polecam taką sałatkę: kasza gryczana, burak, feta, rukola, sos vinegret- wszystko z żelazem (kasza, burak, rukola) i Wit C
Tak, prenatal duo. Poza tym duuuuzo pietruchy, buraków no i wątrobeczka
Gratulacje. Kamień z serca zdjęcia masz?Ja już jestem w domu. Mały ma wszystko na swoim miejscu. Ryzyko chorób wyszło bardzo małe, więc ok. W piątek będą wyniki skorygowane o badanie krwi. Płci nie poznałam, bo doktor stwierdziła, że za wcześnie... Nadrobił wzrostem 4 dni i teraz jest 2 dni większy niż wychodziło z OM i termin niby by był na 12.05 [emoji16] i słyszałam bicie serca [emoji4]
Cudne wieści!! GratulujeJa już jestem w domu. Mały ma wszystko na swoim miejscu. Ryzyko chorób wyszło bardzo małe, więc ok. W piątek będą wyniki skorygowane o badanie krwi. Płci nie poznałam, bo doktor stwierdziła, że za wcześnie... Nadrobił wzrostem 4 dni i teraz jest 2 dni większy niż wychodziło z OM i termin niby by był na 12.05 [emoji16] i słyszałam bicie serca [emoji4]
Ja już jestem w domu. Mały ma wszystko na swoim miejscu. Ryzyko chorób wyszło bardzo małe, więc ok. W piątek będą wyniki skorygowane o badanie krwi. Płci nie poznałam, bo doktor stwierdziła, że za wcześnie... Nadrobił wzrostem 4 dni i teraz jest 2 dni większy niż wychodziło z OM i termin niby by był na 12.05 [emoji16] i słyszałam bicie serca [emoji4]
Mi powiedziała, że jak nie zadzwoni to znaczy, że jest ok, więc mogę odebrać wyniki z recepcji. Zapytam mojego lekarza w czwartek na wizycie [emoji6]Super wieści [emoji6] może twój lekarz pokusi się wcześniej o podanie płci [emoji6] u mnie też miały być w piątek ale nie dzwoniłam. Będziesz dzwonić? Bo mnie lekarz powiedział, że jak nie zadzwonią to znaczy, że jest ok. Zapisałaś się już na połówkowe?
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom