reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Tak, prenatal duo. Poza tym duuuuzo pietruchy, buraków no i wątrobeczka:D

Watrobka w ciazy niekoniecznie z uwagi na wit A

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

Ja już jestem w domu. Mały ma wszystko na swoim miejscu. Ryzyko chorób wyszło bardzo małe, więc ok. W piątek będą wyniki skorygowane o badanie krwi. Płci nie poznałam, bo doktor stwierdziła, że za wcześnie... Nadrobił wzrostem 4 dni i teraz jest 2 dni większy niż wychodziło z OM i termin niby by był na 12.05 [emoji16] i słyszałam bicie serca [emoji4]

oar8csqvjm4amsig.png

Ja już jestem w domu. Mały ma wszystko na swoim miejscu. Ryzyko chorób wyszło bardzo małe, więc ok. W piątek będą wyniki skorygowane o badanie krwi. Płci nie poznałam, bo doktor stwierdziła, że za wcześnie... Nadrobił wzrostem 4 dni i teraz jest 2 dni większy niż wychodziło z OM i termin niby by był na 12.05 [emoji16] i słyszałam bicie serca [emoji4]

oar8csqvjm4amsig.png
Gratulacje. Kamień z serca :) zdjęcia masz?

Następna relacja

oar8csqvjm4amsig.png
Cudne wieści!! Gratuluje:)

Super dziewczyny ! Same dobre wieści [emoji4]
Ja niestety czekam do 21.11 na wizytę [emoji849] a już bym podejrzała małego bąbla. Ja też bym z chęcią pojechała w góry / mam już dosyć naszego morza [emoji16]
Czy wy macie też takie dziwne wachania nastroju? Ja kurczę jestem od rana zła jak osa - w pracy mnie wszystko denerwuje [emoji844]
Nawet poranne igraszki z moim nie rozładowały napięcia [emoji39][emoji28]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

oar8csqvjm4amsig.png

Super wieści [emoji6] może twój lekarz pokusi się wcześniej o podanie płci [emoji6] u mnie też miały być w piątek ale nie dzwoniłam. Będziesz dzwonić? Bo mnie lekarz powiedział, że jak nie zadzwonią to znaczy, że jest ok. Zapisałaś się już na połówkowe?

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8d5e1p2n4i.png

Dziewczyny czekam teraz na mojego gin. Chce pokazać wyniki z usg. Badania z usg ok ale czekam na wynik z krwi. U nas chyba chłopiec. Raczej na pewno choć do potwierdzenia. Wizyta u genetyka 9.11
Do usłyszenia

Paula cieszę się ze u ciebie Ok.
Zdjęcie niestety niezbyt wyraźne. Potem wstawię

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Super wieści [emoji6] może twój lekarz pokusi się wcześniej o podanie płci [emoji6] u mnie też miały być w piątek ale nie dzwoniłam. Będziesz dzwonić? Bo mnie lekarz powiedział, że jak nie zadzwonią to znaczy, że jest ok. Zapisałaś się już na połówkowe?

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8d5e1p2n4i.png
Mi powiedziała, że jak nie zadzwoni to znaczy, że jest ok, więc mogę odebrać wyniki z recepcji. Zapytam mojego lekarza w czwartek na wizycie [emoji6]

oar8csqvjm4amsig.png

Do góry