reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny:)
Co polecacie dobrego na delikatna anemie? Czasem robi mi sie slabo i tyle pozatym dobrze sie czuje ostatnio mialam hemoglobine 11,99 i pewnie jeszcze spadla teraz, jutro jade na badania i za tydzien do lekarza. Czym moge troche ja podniesc? Napewno zmienie witaminy na Prenatal Duo bo zawiera duzo zelaza

1509362325-de10a4497dae766f-aaaaaa.jpeg

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

reklama
Tez pod gabinetem. Ale stresssss.

Wiem ze nie do mnie pytanie ale polecam apartamenty Zamoyskiego w Zakopanem. W cenie śniadania - cudowne żarcie.
Chciałam jechać tez w tym roku ale za daleko. W tym roku jastrzębia góra. Czyli zaraz obój mnie[emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

My raczej jezdzimy we dwojke. Chyba ze ze znajomymi to wtedy jest nas 6. Jesli bede sie dobrze czuc to pewnie w styczniu chcialabym sie tam wybrać z chłopakiem. Mam niedaleko do Zakopanego wiec jesteśmy tam 4-5 razy do roku. Za każdym razem u kogoś innego bo nic ciekawego nam sie nie trafia. Jakbyś miała kogos to podrzuć mi prosze jakis namiar.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tez pod gabinetem. Ale stresssss.

Wiem ze nie do mnie pytanie ale polecam apartamenty Zamoyskiego w Zakopanem. W cenie śniadania - cudowne żarcie.
Chciałam jechać tez w tym roku ale za daleko. W tym roku jastrzębia góra. Czyli zaraz obój mnie[emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

O dziekuje zapisalam sobie :) na pewno skorzystam.
Daj znac jak po wizie :) ja jutro mam prenatalne późno wieczorem. Ale bedzie stres :(

Oki w styczniu to troszke drogi ceny bo sezon:\ tylko lepiej się gin zapytac bo tu jest wysokie cisnienie .. Jak bylam w ciazy i lezalam na patologi z synem byla wlasnie dziewczyna z nad morza i leżała w szpitalu ze mna bo ciśnienie zagrazalo jej dziecku... Ale to chyba zalezy:) jak cos polecam w Zębie widoki nieziemskie i dosc tanio bo nie centrum willa nazywa sie la luna chyba:) i lepiej wczesniej rezerwować:)

Oki w styczniu to troszke drogi ceny bo sezon:\ tylko lepiej się gin zapytac bo tu jest wysokie cisnienie .. Jak bylam w ciazy i lezalam na patologi z synem byla wlasnie dziewczyna z nad morza i leżała w szpitalu ze mna bo ciśnienie zagrazalo jej dziecku... Ale to chyba zalezy:) jak cos polecam w Zębie widoki nieziemskie i dosc tanio bo nie centrum willa nazywa sie la luna chyba:) i lepiej wczesniej rezerwować:)

O super :) dziekuje bardzo

Hej dziewczyny:)
Co polecacie dobrego na delikatna anemie? Czasem robi mi sie slabo i tyle pozatym dobrze sie czuje ostatnio mialam hemoglobine 11,99 i pewnie jeszcze spadla teraz, jutro jade na badania i za tydzien do lekarza. Czym moge troche ja podniesc? Napewno zmienie witaminy na Prenatal Duo bo zawiera duzo zelaza
Tak, prenatal duo. Poza tym duuuuzo pietruchy, buraków no i wątrobeczka:D

reklama
Do góry