reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry.

Witam nowa mamę.

Dziękuje za kciuki. Jestem już gotowa- a do badań ponad h czekania.

Idę czytac[emoji854]czas szybciej zleci.

Nie pije żadnego alku, nie mam najmniejszej chęci nawet na 0%. Tez cukru się dodatkowo boje. W poprzedniej ciąży tez nic. W 9 miesiącu na urodziny wypiłam pifko 0,00% i wcale nie smakowało.

W nocy koszmarnie wiało - synek wstawał 2 razy ze nie może spać.

@natkape żartujesz mam nadzieje z dieta [emoji3]

@MartaA89 jakiego macie pieska? Tez bym chciała ale bez szans - mąż neguje z przytupem. Dzieci lepiej się chowają ze zwierzakami.
Trać następnym razem męża żeby wstał. Ja dzisiaj jak synek wstał to ogarnelam a za drugim razem męża budziłam.
Niech wie ze ma obowiązki [emoji3] Btw mój mąż była na jakimś quizzie języka angielskiego i wrócił po północy. Lokal morze piwa - nazwa mówi sama przez się co to za quizz. Heheh pobudka mu dobrze zrobiła.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja jeszcze dziś nic nie jadłam bo sama nie wiem na co mam ochotę. ..
Za to byłam na plazy zajrzeć na morze i ledwo trzymałam równowagę tak wieje.
1509358086-46e391dd21a91885-aaaaaa.jpeg
1509358092-d031b9fb53add41a-aaaaaa.jpeg
1509358104-5a5be9b029d21b8a-aaaaaa.jpeg

Nawet plaży juz praktycznie nie ma [emoji22]

Ja bardzo chciałam psa [mamy 2 koty], miałam nawet w schronisku pod moją opieką takiego idealnego, którego bardzo chciałam wziąć, mąż był już prawie urobiony na psa...a tu się okazało, że dziecko w drodze ;) więc na razie plan z psem odsunięty w czasie [na szczęście udało mi się znaleźć super rodzinę dla Rudolfa schroniskowego i już od 2 tygodni w nowym domku jest, bo bym nie przeżyła tego] :)

W ogóle przygotowuję się powoli do rezygnacji z wolontariatu w schronisku i jestem tym załamana... w październiku chodziłam tylko raz w tygodniu, bo niebardzo miałam siłę :eek: chcę poczekać jeszcze z decyzją do 2 trymestru, bo liczę, że magicznie mi się odmieni, a mam pod swoimi skrzydłami kilka takich cudownych psów które z niewiadomych powodów nie mogą znaleźć domów :(

A tak w ogóle to robiłam przegląd zimowej szafy i jako, że na razie nie kupuje dzieciowych ani ciążowych rzeczy to kupiłam sobie emu na zimę :D :D

Cześć dziewczyny:) i ja rowniez trzymam mocno kciucki;)
U nas robi sie świątecznie hehe:) snieg zima moj syn juz pyta sie o Mikołaja hehe:)
Mialam problem z załatwianiem się wypilam kilka lykow kawy i pomoglo:)

reklama
Do góry