Blondynka1988
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspaniala masz mame pozazdroscic chyba upichce w przyszlym tygodniu@Gorzatta miałam smaka już od tygodnia. Planowałam ugotować, ale mnie przeziębienie dopadło i sił za brakło. Wczoraj powiedziałam mamie, że mam chęć na bigos a dzisiaj mama mi przywiozła
@MB91 ja piję syrop z cebuli 3 razy dziennie po 2 łyżeczki; wodę z miodem, cytryną i imbirem 4-5 szklanek dziennie; robię inhalacje ze soli fizjologicznej rano i wieczorem, smaruję pod nosem maścią majerankową; zjadam do śniadania 4 ząbki czosnku z chili marynowanego w oleju!
Wszystko bleee! Nie pomaga :/
Jedynie nos mi się dzisiaj odetkał i zaczął katar schodzić.
Odkąd jestem w ciąży to na samą myśl o czosnku mi się cofa!
Kurczę to ile Ciebie już tak trzyma? Mnie w sumie tydzień ale już jest znacznie lepiej bo tylko katar został i delikatny kaszel.
Jest taki specjalny syrop dla ciężarnych (lub saszetki do zrobienia roztworu) pre-na-len ; mi wczoraj gin powiedział, że jak nie przejdzie albo będę się gorzej czuć to mam go kupić i pić. Tam są maliny i czosnek . Podobno skuteczny
Zdrówka !!!
Bigos ! Ale smaka robicieZjadla bym bigos [emoji39]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Odkąd jestem w ciąży to na samą myśl o czosnku mi się cofa!@MB91 ja piję syrop z cebuli 3 razy dziennie po 2 łyżeczki; wodę z miodem, cytryną i imbirem 4-5 szklanek dziennie; robię inhalacje ze soli fizjologicznej rano i wieczorem, smaruję pod nosem maścią majerankową; zjadam do śniadania 4 ząbki czosnku z chili marynowanego w oleju!
Wszystko bleee! Nie pomaga :/
Jedynie nos mi się dzisiaj odetkał i zaczął katar schodzić.
Hehe będzie na maca [emoji14]