reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@MB91 ja piję syrop z cebuli 3 razy dziennie po 2 łyżeczki; wodę z miodem, cytryną i imbirem 4-5 szklanek dziennie; robię inhalacje ze soli fizjologicznej rano i wieczorem, smaruję pod nosem maścią majerankową; zjadam do śniadania 4 ząbki czosnku z chili marynowanego w oleju!
Wszystko bleee! Nie pomaga :/
Jedynie nos mi się dzisiaj odetkał i zaczął katar schodzić.
Odkąd jestem w ciąży to na samą myśl o czosnku mi się cofa!:(
Kurczę to ile Ciebie już tak trzyma? Mnie w sumie tydzień ale już jest znacznie lepiej bo tylko katar został i delikatny kaszel.
Jest taki specjalny syrop dla ciężarnych (lub saszetki do zrobienia roztworu) pre-na-len ; mi wczoraj gin powiedział, że jak nie przejdzie albo będę się gorzej czuć to mam go kupić i pić. Tam są maliny i czosnek . Podobno skuteczny;)
Zdrówka !!!

Ostatnia edycja:
A ja zrobilam zielone curry z krewetkami i wlasnie zjedlismy.
Wczesniej spedzilismy 3h w centrum handlowym, bo wymyslilam sobie ze chce miec dodatkowe polki w szafkach w kuchni i czekalismy jak je zrobia. Moj maz nie z tych, ktorym trzeba przypominac po pol roku, ze cos mieli zrobic [emoji23] rano napomknelam, ze chce te polki, a w poludnie juz robil reorganizacje. Skutkiem tego czekania za ogromne zakupy spozywcze i kupilam sobie bardzo fajne jeansy ciazowe w hm.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@MB91 ja piję syrop z cebuli 3 razy dziennie po 2 łyżeczki; wodę z miodem, cytryną i imbirem 4-5 szklanek dziennie; robię inhalacje ze soli fizjologicznej rano i wieczorem, smaruję pod nosem maścią majerankową; zjadam do śniadania 4 ząbki czosnku z chili marynowanego w oleju!
Wszystko bleee! Nie pomaga :/
Jedynie nos mi się dzisiaj odetkał i zaczął katar schodzić.
Odkąd jestem w ciąży to na samą myśl o czosnku mi się cofa!:(
Kurczę to ile Ciebie już tak trzyma? Mnie w sumie tydzień ale już jest znacznie lepiej bo tylko katar został i delikatny kaszel.
Jest taki specjalny syrop dla ciężarnych (lub saszetki do zrobienia roztworu) ; mi wczoraj gin powiedział, że jak nie przejdzie albo będę się gorzej czuć to mam go kupić i pić. Tam są maliny i czosnek - wpisz w wyszukiwarkę albo daj znać na priv to napisze Tobie nazwę . Podobno skuteczny;)
Zdrówka !!!

Jestem w końcu w domku.
Witam nowa majoweczke.

Ale za fatyge zarobilam 50 zł [emoji38]

Hehe będzie na maca [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Witajcie dziewczyny,
Gratulacje udanych wizyt :)
Chcialam Was o cos zapytac. Wydaje mi sie ze ten temat juz sie pojawil ale go nie znalazlam. Chodzi mi o problem z połykaniem witamin. Najwiekszy problem mam z pregna DHA. Mam fobie od dzieciństwa. Zaksztusilam sie kiedys tabletka i nie jestem w stanie jej polknac( przegryzanie jej powoduje odruch wymiotny :( czy stosujecie jakis preparat inny z DHA? Wypróbuje wszystko.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry