reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@MB91 ja piję syrop z cebuli 3 razy dziennie po 2 łyżeczki; wodę z miodem, cytryną i imbirem 4-5 szklanek dziennie; robię inhalacje ze soli fizjologicznej rano i wieczorem, smaruję pod nosem maścią majerankową; zjadam do śniadania 4 ząbki czosnku z chili marynowanego w oleju!
Wszystko bleee! Nie pomaga :/
Jedynie nos mi się dzisiaj odetkał i zaczął katar schodzić.
Odkąd jestem w ciąży to na samą myśl o czosnku mi się cofa!:(
Kurczę to ile Ciebie już tak trzyma? Mnie w sumie tydzień ale już jest znacznie lepiej bo tylko katar został i delikatny kaszel.
Jest taki specjalny syrop dla ciężarnych (lub saszetki do zrobienia roztworu) pre-na-len ; mi wczoraj gin powiedział, że jak nie przejdzie albo będę się gorzej czuć to mam go kupić i pić. Tam są maliny i czosnek . Podobno skuteczny;)
Zdrówka !!!

Ostatnia edycja:
A ja zrobilam zielone curry z krewetkami i wlasnie zjedlismy.
Wczesniej spedzilismy 3h w centrum handlowym, bo wymyslilam sobie ze chce miec dodatkowe polki w szafkach w kuchni i czekalismy jak je zrobia. Moj maz nie z tych, ktorym trzeba przypominac po pol roku, ze cos mieli zrobic [emoji23] rano napomknelam, ze chce te polki, a w poludnie juz robil reorganizacje. Skutkiem tego czekania za ogromne zakupy spozywcze i kupilam sobie bardzo fajne jeansy ciazowe w hm.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@MB91 ja piję syrop z cebuli 3 razy dziennie po 2 łyżeczki; wodę z miodem, cytryną i imbirem 4-5 szklanek dziennie; robię inhalacje ze soli fizjologicznej rano i wieczorem, smaruję pod nosem maścią majerankową; zjadam do śniadania 4 ząbki czosnku z chili marynowanego w oleju!
Wszystko bleee! Nie pomaga :/
Jedynie nos mi się dzisiaj odetkał i zaczął katar schodzić.
Odkąd jestem w ciąży to na samą myśl o czosnku mi się cofa!:(
Kurczę to ile Ciebie już tak trzyma? Mnie w sumie tydzień ale już jest znacznie lepiej bo tylko katar został i delikatny kaszel.
Jest taki specjalny syrop dla ciężarnych (lub saszetki do zrobienia roztworu) ; mi wczoraj gin powiedział, że jak nie przejdzie albo będę się gorzej czuć to mam go kupić i pić. Tam są maliny i czosnek - wpisz w wyszukiwarkę albo daj znać na priv to napisze Tobie nazwę . Podobno skuteczny;)
Zdrówka !!!

Jestem w końcu w domku.
Witam nowa majoweczke.

Ale za fatyge zarobilam 50 zł [emoji38]

Hehe będzie na maca [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Witajcie dziewczyny,
Gratulacje udanych wizyt :)
Chcialam Was o cos zapytac. Wydaje mi sie ze ten temat juz sie pojawil ale go nie znalazlam. Chodzi mi o problem z połykaniem witamin. Najwiekszy problem mam z pregna DHA. Mam fobie od dzieciństwa. Zaksztusilam sie kiedys tabletka i nie jestem w stanie jej polknac( przegryzanie jej powoduje odruch wymiotny :( czy stosujecie jakis preparat inny z DHA? Wypróbuje wszystko.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry