reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dzien dobry:)
Witam nowa mamusie;) Ja sie dzisiaj dobrze czuje ale ostatnio zauwazylam u siebie omdlenia slabo mi sie robi. Ja mojego maluszka tez przywiozlam z Wloch jezdze tam co roku na wakacje:-) :)
Gosia trzymam kciuki zeby bylo ok;)

Ja tez uwazam ze luteina nie zaszkodzi. Zreszta druga cirke mam tylko dzieki temu ze bylam obstawiona lekami. Niektire kontrowersyjne no np bralam estrofem....ale bez lekow dwa transfery sie.nie utrzymay. Dla mnie to wystarczajacy argumemt zeby brac co.lekarz zleci. Poza tym luteina dziala tez uspokajajaco, a to tez wazne dla kobiety w ciazy. Masz swiadomosc ze cos robisz I wierzysz ze bedzie ok.

Też biorę estrofem... Czemu to jest kontrowersyjne? Faktem jest, że nie czytam wszystkich za i przeciw odnośnie leków na forach bo można zwariowac, a ja ufam swojemu lekarzowi, że wie co robi :)

Ja jutro robię badania krwi także zobaczę. 4 tyg temu miałam TSH 1,5 i endokrynolog zwiększył mi dawkę (ale ja mam hashimoto).
Męczący mam ten tydzień bo w środę mówię seminarium w Warszawie (a dziś też jadę) i muszę się przygotować jeszcze a do tego wizyta u endokrynologa i wizyta u gina.

@mono tsh masz dobre, zrób jeszcze to co pisały dziewczyny - cały pakiet tarczycowy :) Ja nie mam przeciwciał i teraz co 3tyg robię tylko tsh z ft4 - ft4 powinno być wysokie, tsh niskie - wtedy jest dobre :)

reklama
Do góry