reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
MalinowaMarta zobaczymy ostatnio na prenatalnych pytalam o plec ale mowil ze jeszcze jest za male zeby cos powiedziec, mi juz teraz jest obojetne co bedzie zeby bylo zdrowe teraz tyle sie slyszy o tych chorobach. Moja kolezanka jest zdrowa i jej maz tez a dziecko chore urodzila.

Szczęśliwa to Ty już po prenatalnych?
W którym tyg miałaś robione?
Ale fajnie... ja tak na nie czekam, ale u mnie dopiero 9 tydzień i termin mam na koniec maja...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Prenatalne mialam w 11tc 2 dzien jutro zaczynam 13 tydzien ciazy termin mam na 1 maj ale cesarka bedzie w kwietniu. Z prenatalnych wyszlo wszystko ok martwilam sie tylko NT mialam 1,7 wydawalo mi sie zawysokie na ten wiek ciazy ale lekarz mowil ze wszystko jest ok. Z poprzednia corka NT mialam 1,3 w 13tc i 3 dniu a tu w 12tc 1,7

Cześć mamusie te obecne i przyszłe :)
Witam się i ja :) Marta z Bydgoszczy, lat 31 :)
Jestem w drugiej ciąży o której dowiedziałam się podczas wrześniowych wakacji we Włoszech. Ciąża planowana, jednak plan był taki żeby zajść po powrocie z wakacji a tu niespodzianka...
Mamy już synka 16 miesięcy, więc różnica między dziećmi będzie 2 lata bez miesiąca. Trochę się obawiam jak to będzie z dwójka małych urwisów, ale jakoś damy radę [emoji123]
Marzę o córeczce... ale czy Bozia da? ‍♀️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Witaj

Dzien dobry wszystkim
Gosika dobrze ze wszystko dobrze☺
Zeby przeczytac wszystko co napisalyscie potrzebowalam dluzszej chwili idzie ten wontek jak burza ja wczoraj padlam o 20 pierwszy poranek bez mdlosci za to po nocy cala obolala jestem chyba czas na poduche

reklama
Dzień dobry.

@Gosika88 trzymam kciuki, przeraziłaś mnie, idziemy łeb w łeb, jeśli suwaczek dobrze pokazuje a tu taka przykra niespodzianka. Oby to nic poważnego!

Jadę dziś na usg genetyczne. Od rana w stresie, ale miejmy to w końcu z głowy. Co ma być, to będzie.

Do góry