reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@szczesliwa66 super wieści, gratki, dzidziol bardzo ładny ;)

@Kasiales Oo ja mieszkam parę bloków dalej w głąb na przeciwko tego dużego placu zabaw co teraz robią ;) Przedszkole widziałam, moja fasolka będzie miała blisko - 2 min drogi ;)

Może jak już będziemy po prenatalnych to się umówimy na kawę - co Wy na to dziewczyny z 3miasta i okolic? :D Parę by się nas zebrało ;)

reklama
Ja właśnie czekam na tel od gina i info kiedy mnie wezwie. Jeśli nic nie zmieni to idę za tydzień w czwartek. Martwię się trochę bo w niedzielę mój gin wymierzył fałdę karkowa na 2 mm. Nie wiem czy do badania prenatalnego to jeszcze wzrośnie

3jgxskjosc311c31.png

@szczesliwa66 super wieści, gratki, dzidziol bardzo ładny ;)

@Kasiales Oo ja mieszkam parę bloków dalej w głąb na przeciwko tego dużego placu zabaw co teraz robią ;) Przedszkole widziałam, moja fasolka będzie miała blisko - 2 min drogi ;)

Może jak już będziemy po prenatalnych to się umówimy na kawę - co Wy na to dziewczyny z 3miasta i okolic? :D Parę by się nas zebrało ;)

Bardzo chętnie się spotkam [emoji4]
Dogadamy się jeszcze co i jak [emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Ja właśnie czekam na tel od gina i info kiedy mnie wezwie. Jeśli nic nie zmieni to idę za tydzień w czwartek. Martwię się trochę bo w niedzielę mój gin wymierzył fałdę karkowa na 2 mm. Nie wiem czy do badania prenatalnego to jeszcze wzrośnie

3jgxskjosc311c31.png
Mi mówił, że to częste wcześniej i żeby się tym nie przejmować

3jgxskjosc311c31.png
Przezierność karkowa może być do 2.9 mm więc spokojnie już nie wzrośnie bardziej.. tym bardziej że byłaś już w 11tc

reklama
Do góry