reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Hej ;)
zarys tabelki gotowy, tylko mi waszych danych brakuje ;/
2 dziewczyny mi tylko napisały priv.
Za reszta danych przekonałam forum od poczatku, ale i tak większości brakuje imion i wieku ;p pozniej wkleję tu, to ocenicie, dopiszecie dane i dopiero założę osobny watek z tabelka ;)

a i zapisałam sie do gina na poniedziałek ;)

Milego dnia ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie majoweczki ja tez chyba do was dolacze .Staralismy sie o dzieciatko rok a jak odpuscilismy i od razu zaszlam .Lekarza mam jutro mam.Mam synusia co wlasnie poszedl do przedzkola jestem z Krakowa i pracuje w szpitalu .Z objawow to mega wrazliwe piersi i nudnosci ale z rzadka.pewnie sie niedlugo zacznie wymiotowanie u mnie .przy poprzedniej ciazy tulilam klopa przez dwa miesiace.Termin mam

Jeszcze troche nie ogarniam tego forum termin mam na szostego maja a moj syn Marcel jest z czternastego maja.z moich obliczen wynika ze jestem w piatym 5tygodniu ciazy

Dagaaa ja z piersiami tez tak mam.

Witam nowe majoweczki.

Ja dzis kupilam w końcu 2 test. Czekam az zechce mi sie siku. Myślę ze po 15 dniach spóźnienia pora Robienia testu raczej nie jest istotna.

Hej ;)
Za reszta danych przekonałam forum od poczatku, ale i tak większości brakuje imion i wieku ;p pozniej wkleję tu, to ocenicie, dopiszecie dane i dopiero założę osobny watek z tabelka ;)

Milego dnia ;)

Kochana ja sie dopisze dopiero jak bede po lekarzu. Ze wzgledu na wcześniejsza utratę strasznie sie wszystkiego boimy z mężem. :( witac ile czekalam z drugim testem. Cały ten rok starań byliśmy pewni ze jak sie pojawia 2 kreski to bedziemy sie cieszyć a jedyne co jest to wielki strach.

Przykro mi wiem co czujecie ja swojego aniolka stracilam jak bylam w 8 miesiacu ciąży. A w drugiej to caly czas byl strach o dzidzie latalam jak glupia co chwila do ginekologa a teraz mam wspanialego 3 latka i trzecie w drodze

Witam nowe mamuśki! Super że coraz więcej nas jest :)
Co do płci to ja wcinałam słodkie i mam synka, także co ciąża to inna :)
@Kropeczka18 Super cieszę że wszystko ok. Milimetr a jak cieszy :D
@Dagaa11 pewnie, lepiej dmuchać na zimne, a jak masz iść do pracy i ciągle się martwić to lepiej iśc na L4.
Dziś mnie dobija pogoda, wieje,pada. Mój syn oczywiście już coś łapie :dry: Zrobiłam syrop z imbiru cytryny i miodu jak tylko przyjdzie z przedszkola zaraz będę go faszerować :-p

Przykro mi wiem co czujecie ja swojego aniolka stracilam jak bylam w 8 miesiacu ciąży. A w drugiej to caly czas byl strach o dzidzie latalam jak glupia co chwila do ginekologa a teraz mam wspanialego 3 latka i trzecie w drodze
Ojejku. Az mi sie lezka w oku zakrecila,,! Swietnie że Marcelek ma taka dzielna mame. I Gratuluje dwoch kreseczek. Trzymam kciuki!

Hej ;)

Milego dnia ;)

Napisałam priv :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry