reklama
Nuśkaaa
Fanka BB :)
Hej
zarys tabelki gotowy, tylko mi waszych danych brakuje ;/
2 dziewczyny mi tylko napisały priv.
Za reszta danych przekonałam forum od poczatku, ale i tak większości brakuje imion i wieku ;p pozniej wkleję tu, to ocenicie, dopiszecie dane i dopiero założę osobny watek z tabelka
a i zapisałam sie do gina na poniedziałek
Milego dnia
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Za reszta danych przekonałam forum od poczatku, ale i tak większości brakuje imion i wieku ;p pozniej wkleję tu, to ocenicie, dopiszecie dane i dopiero założę osobny watek z tabelka
Milego dnia
Gosiaczek1202
Witajcie majoweczki ja tez chyba do was dolacze .Staralismy sie o dzieciatko rok a jak odpuscilismy i od razu zaszlam .Lekarza mam jutro mam.Mam synusia co wlasnie poszedl do przedzkola jestem z Krakowa i pracuje w szpitalu .Z objawow to mega wrazliwe piersi i nudnosci ale z rzadka.pewnie sie niedlugo zacznie wymiotowanie u mnie .przy poprzedniej ciazy tulilam klopa przez dwa miesiace.Termin mam
Gosiaczek1202
Jeszcze troche nie ogarniam tego forum termin mam na szostego maja a moj syn Marcel jest z czternastego maja.z moich obliczen wynika ze jestem w piatym 5tygodniu ciazy
Dagaaa ja z piersiami tez tak mam.
Witam nowe majoweczki.
Ja dzis kupilam w końcu 2 test. Czekam az zechce mi sie siku. Myślę ze po 15 dniach spóźnienia pora Robienia testu raczej nie jest istotna.
Kochana ja sie dopisze dopiero jak bede po lekarzu. Ze wzgledu na wcześniejsza utratę strasznie sie wszystkiego boimy z mężem. witac ile czekalam z drugim testem. Cały ten rok starań byliśmy pewni ze jak sie pojawia 2 kreski to bedziemy sie cieszyć a jedyne co jest to wielki strach.
Witam nowe majoweczki.
Ja dzis kupilam w końcu 2 test. Czekam az zechce mi sie siku. Myślę ze po 15 dniach spóźnienia pora Robienia testu raczej nie jest istotna.
Hej
Milego dnia
Kochana ja sie dopisze dopiero jak bede po lekarzu. Ze wzgledu na wcześniejsza utratę strasznie sie wszystkiego boimy z mężem. witac ile czekalam z drugim testem. Cały ten rok starań byliśmy pewni ze jak sie pojawia 2 kreski to bedziemy sie cieszyć a jedyne co jest to wielki strach.
Gosiaczek1202
Przykro mi wiem co czujecie ja swojego aniolka stracilam jak bylam w 8 miesiacu ciąży. A w drugiej to caly czas byl strach o dzidzie latalam jak glupia co chwila do ginekologa a teraz mam wspanialego 3 latka i trzecie w drodze
niebieskooka08
Zaciekawiona BB
Witam nowe mamuśki! Super że coraz więcej nas jest
Co do płci to ja wcinałam słodkie i mam synka, także co ciąża to inna
@Kropeczka18 Super cieszę że wszystko ok. Milimetr a jak cieszy
@Dagaa11 pewnie, lepiej dmuchać na zimne, a jak masz iść do pracy i ciągle się martwić to lepiej iśc na L4.
Dziś mnie dobija pogoda, wieje,pada. Mój syn oczywiście już coś łapie Zrobiłam syrop z imbiru cytryny i miodu jak tylko przyjdzie z przedszkola zaraz będę go faszerować
Co do płci to ja wcinałam słodkie i mam synka, także co ciąża to inna
@Kropeczka18 Super cieszę że wszystko ok. Milimetr a jak cieszy
@Dagaa11 pewnie, lepiej dmuchać na zimne, a jak masz iść do pracy i ciągle się martwić to lepiej iśc na L4.
Dziś mnie dobija pogoda, wieje,pada. Mój syn oczywiście już coś łapie Zrobiłam syrop z imbiru cytryny i miodu jak tylko przyjdzie z przedszkola zaraz będę go faszerować
Jotka_
Ojejku. Az mi sie lezka w oku zakrecila,,! Swietnie że Marcelek ma taka dzielna mame. I Gratuluje dwoch kreseczek. Trzymam kciuki!Przykro mi wiem co czujecie ja swojego aniolka stracilam jak bylam w 8 miesiacu ciąży. A w drugiej to caly czas byl strach o dzidzie latalam jak glupia co chwila do ginekologa a teraz mam wspanialego 3 latka i trzecie w drodze
Dagaa11
Napisałam privHej
Milego dnia
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Hope
podwójna mama :-)
Ostatni okres zaczął mi się 3 sierpnia a data porodu to mniej więcej 10 maja.
Identycznie ja miałam, 7 lat temu
Z danymi wstrzymam się do wizyty u gina.
@Gosiaczek1202 przykro mi bardzo, spotkało Cię coś, czego bałam się najbardziej w poprzedniej i boję w obecnej ciąży
Witam nowe majóweczki