reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Hej ;)
zarys tabelki gotowy, tylko mi waszych danych brakuje ;/
2 dziewczyny mi tylko napisały priv.
Za reszta danych przekonałam forum od poczatku, ale i tak większości brakuje imion i wieku ;p pozniej wkleję tu, to ocenicie, dopiszecie dane i dopiero założę osobny watek z tabelka ;)

a i zapisałam sie do gina na poniedziałek ;)

Milego dnia ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie majoweczki ja tez chyba do was dolacze .Staralismy sie o dzieciatko rok a jak odpuscilismy i od razu zaszlam .Lekarza mam jutro mam.Mam synusia co wlasnie poszedl do przedzkola jestem z Krakowa i pracuje w szpitalu .Z objawow to mega wrazliwe piersi i nudnosci ale z rzadka.pewnie sie niedlugo zacznie wymiotowanie u mnie .przy poprzedniej ciazy tulilam klopa przez dwa miesiace.Termin mam

Jeszcze troche nie ogarniam tego forum termin mam na szostego maja a moj syn Marcel jest z czternastego maja.z moich obliczen wynika ze jestem w piatym 5tygodniu ciazy

Dagaaa ja z piersiami tez tak mam.

Witam nowe majoweczki.

Ja dzis kupilam w końcu 2 test. Czekam az zechce mi sie siku. Myślę ze po 15 dniach spóźnienia pora Robienia testu raczej nie jest istotna.

Hej ;)
Za reszta danych przekonałam forum od poczatku, ale i tak większości brakuje imion i wieku ;p pozniej wkleję tu, to ocenicie, dopiszecie dane i dopiero założę osobny watek z tabelka ;)

Milego dnia ;)

Kochana ja sie dopisze dopiero jak bede po lekarzu. Ze wzgledu na wcześniejsza utratę strasznie sie wszystkiego boimy z mężem. :( witac ile czekalam z drugim testem. Cały ten rok starań byliśmy pewni ze jak sie pojawia 2 kreski to bedziemy sie cieszyć a jedyne co jest to wielki strach.

Przykro mi wiem co czujecie ja swojego aniolka stracilam jak bylam w 8 miesiacu ciąży. A w drugiej to caly czas byl strach o dzidzie latalam jak glupia co chwila do ginekologa a teraz mam wspanialego 3 latka i trzecie w drodze

Witam nowe mamuśki! Super że coraz więcej nas jest :)
Co do płci to ja wcinałam słodkie i mam synka, także co ciąża to inna :)
@Kropeczka18 Super cieszę że wszystko ok. Milimetr a jak cieszy :D
@Dagaa11 pewnie, lepiej dmuchać na zimne, a jak masz iść do pracy i ciągle się martwić to lepiej iśc na L4.
Dziś mnie dobija pogoda, wieje,pada. Mój syn oczywiście już coś łapie :dry: Zrobiłam syrop z imbiru cytryny i miodu jak tylko przyjdzie z przedszkola zaraz będę go faszerować :-p

Przykro mi wiem co czujecie ja swojego aniolka stracilam jak bylam w 8 miesiacu ciąży. A w drugiej to caly czas byl strach o dzidzie latalam jak glupia co chwila do ginekologa a teraz mam wspanialego 3 latka i trzecie w drodze
Ojejku. Az mi sie lezka w oku zakrecila,,! Swietnie że Marcelek ma taka dzielna mame. I Gratuluje dwoch kreseczek. Trzymam kciuki!

Hej ;)

Milego dnia ;)

Napisałam priv :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry