reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Oki to jak znajdę jutro chwile to ogarnę tabelkę ;)
jeżeli chcecie mi troche ułatwić to napiszcie mi na priv:
-imie,
-wiek,
-miejscowość albo wojewodztwo kto nie chce publicznie podawać miejscowości ( jak ja ;p),
-ktora ciąża?,
-przewidywany termin porodu.
Coś jeszcze??
Nie będę musiała czytać forum od poczatku ;p

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Oki to jak znajdę jutro chwile to ogarnę tabelkę ;)
jeżeli chcecie mi troche ułatwić to napiszcie mi na priv:
-imie,
-wiek,
-miejscowość albo wojewodztwo kto nie chce publicznie podawać miejscowości ( jak ja ;p),
-ktora ciąża?,
-przewidywany termin porodu.
Coś jeszcze??
Nie będę musiała czytać forum od poczatku ;p

Plec dziecka, imie do uzupelnienia w czasie?

Jotka_Szczotka dodanie tego pozniej czy teraz to w sumie żadna roznica, tylko ze z pustymi kolumnami bedzie tak hmm pusto ;p

reklama
WOW :) ale długa korespondencja :)
jestem za utworzeniem grupy na fb, jesli juz kazda bedzie wiedziala na czym stoi :)
jestem za tabelka - swietny pomysl :)
jestem w polowie 6 tc i objawow szczegolnych nie mam; fale goraca byly i sa juz mniejsze, ale staram sie spac przy otwartym oknie :)
zmeczenie na koniec dnia mnie dopada; ból piersi raz jest raaz nie ma - ciekawe
i oczywiscie jestem mega głodna na jakieś mięso, ziemniaki, wedliny, białe pieczywo, śmietany, cebule itd :) - chłopak? :p

Jak dobrze, że nie jestem sama [emoji23] nigdy nie jadalam kolacji.. dzisiaj zjadłam o 19 i znowu mnie ssie [emoji53]
U mnie jeszcze wysyp drobnych krostek.. na szyi i czole..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry