To może będzie parka chłopak i dziewczynka OliwiaDzieki [emoji14] zawsze chciałam bliźniaki i dziewczynkę Oliwie
reklama
Hope
podwójna mama :-)
@Hope o której masz w srode wizyte? Ja o 10
@tinka023 ja juz wykapana leze sobie na kanapie z Młodym i on zasypia powoli. Caly dzien boli mnie żołądek.
@karigótek też obstawiam chłopaka [emoji14]
O 10:00, też Nie wiem czego się spodziewać, liczę na usg. To będzie 6 tydzień i 4 dzień. Zatem już powinno być widać to na co czekamy.
Jotka_
Fanka BB :)
Tego Ci kochana życzę=) Oliwia bardzo ladne imieDzieki [emoji14] zawsze chciałam bliźniaki i dziewczynkę Oliwie
Nuśkaaa
Oki to jak znajdę jutro chwile to ogarnę tabelkę
jeżeli chcecie mi troche ułatwić to napiszcie mi na priv:
-imie,
-wiek,
-miejscowość albo wojewodztwo kto nie chce publicznie podawać miejscowości ( jak ja ;p),
-ktora ciąża?,
-przewidywany termin porodu.
Coś jeszcze??
Nie będę musiała czytać forum od poczatku ;p
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
-imie,
-wiek,
-miejscowość albo wojewodztwo kto nie chce publicznie podawać miejscowości ( jak ja ;p),
-ktora ciąża?,
Coś jeszcze??
Jotka_
Plec dziecka, imie do uzupelnienia w czasie?Oki to jak znajdę jutro chwile to ogarnę tabelkę
-imie,
-wiek,
-ktora ciąża?,
Coś jeszcze??
Jotka_
Chodzilo mi o przygotowanie tabeli.
Jeśli ma gin usg w gabinecie myślę że zrobi dla potwierdzenia ze ciąża jest na swoim prawidłowym miejscuO 10:00, też Nie wiem czego się spodziewać, liczę na usg. To będzie 6 tydzień i 4 dzień. Zatem już powinno być widać to na co czekamy.
reklama
WOW ale długa korespondencja
jestem za utworzeniem grupy na fb, jesli juz kazda bedzie wiedziala na czym stoi
jestem za tabelka - swietny pomysl
jestem w polowie 6 tc i objawow szczegolnych nie mam; fale goraca byly i sa juz mniejsze, ale staram sie spac przy otwartym oknie
zmeczenie na koniec dnia mnie dopada; ból piersi raz jest raaz nie ma - ciekawe
i oczywiscie jestem mega głodna na jakieś mięso, ziemniaki, wedliny, białe pieczywo, śmietany, cebule itd - chłopak?
Jak dobrze, że nie jestem sama [emoji23] nigdy nie jadalam kolacji.. dzisiaj zjadłam o 19 i znowu mnie ssie [emoji53]
U mnie jeszcze wysyp drobnych krostek.. na szyi i czole..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom