reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@Hope nie wiedziałam, aczkolwiek miałam badania genetyczne w tamtej ciąży. Nie wszystko da się wykryć. Dobrze jednak, że o tym nie wiedziałam, bo bym się niepotrzebnie stresowała w ciąży. On urodził się z guzem na rączce, jednak to nic strasznego i dziś jest wesołym 8 latkiem :). Leczymy się w Gdańsku- wiem, że wiele z Was pochodzi z tamtych rejonów.

@Hope nie wiedziałam, aczkolwiek miałam badania genetyczne w tamtej ciąży. Nie wszystko da się wykryć. Dobrze jednak, że o tym nie wiedziałam, bo bym się niepotrzebnie stresowała w ciąży. On urodził się z guzem na rączce, jednak to nic strasznego i dziś jest wesołym 8 latkiem :). Leczymy się w Gdańsku- wiem, że wiele z Was pochodzi z tamtych rejonów.

Och no fakt, akurat z guzami jest różnie. Dobrze, że jest dobrze :) Pytam, bo zastanawiam się jak daleko posunąć się z badaniami. Jeszcze mam czas na decyzję.

reklama
Tylko zdjęcia nie dostałam dziś bo mu drukarka szwankowala [emoji52]
Ale ważne ze słyszałam serduszko i gin powiedział ze wszystko w porządku. Kolejna wizyta 7 listopada i wtedy też rano badania mam zrobić u położnej na miejscu i wtedy będzie karta ciąży założona.

Do góry