reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
A gdzie pod Szczecinem ? Ja chodze do Piotra uzara super fachowiec już w 11tc powie ci płeć dziecka jest na każdy telefon

Dr. Uzar dobrze mi znany, to lekarz mojej mamy od... 30 lat? Ja na usg getetyczne wybieram się do dr. Czajkowskiego a chodzę do dr. Pietrzyka. Ale chcę mieć jeszcze kogoś w zapasie, czasem lekarze mają niespodziewanie wolne a nie chcę obudzić się z ręką w nocniku.

Deserek może niekoniecznie ale zupę rybną czemu nie :laugh2:

Dr. Uzar dobrze mi znany, to lekarz mojej mamy od... 30 lat? Ja na usg getetyczne wybieram się do dr. Czajkowskiego a chodzę do dr. Pietrzyka. Ale chcę mieć jeszcze kogoś w zapasie, czasem lekarze mają niespodziewanie wolne a nie chcę obudzić się z ręką w nocniku.

Deserek może niekoniecznie ale zupę rybną czemu nie :laugh2:
Dr Czajkowski to ten bardzo starszy pan na wielkopolskiej ? Kiedyś u niego chyba byłam ale mogłam się pomylić... Jest swych ginekologów o tym samym nazwisku jest ojciec i syn ja chodze do syna :)

Zupa rybna niekoniecznie [emoji14] nie lubię ryby ale ty możesz zupkę a ja coś innego hehehe

To gdzie pod Szczecinem mieszkasz może okaże się że tam gdzie ja albo bardzo blisko

reklama
Dr Czajkowski to ten bardzo starszy pan na wielkopolskiej ? Kiedyś u niego chyba byłam ale mogłam się pomylić... Jest swych ginekologów o tym samym nazwisku jest ojciec i syn ja chodze do syna :)

Zupa rybna niekoniecznie [emoji14] nie lubię ryby ale ty możesz zupkę a ja coś innego hehehe

To gdzie pod Szczecinem mieszkasz może okaże się że tam gdzie ja albo bardzo blisko

Czajkowski tak, taki starszy. On zajmuje się wyłącznie usg, w tym się specjalizuje. Robiłam u niego w poprzedniej ciąży, byłam bardzo zadpwolona. Uzar jest jeszcze córka, podobno b.dobra. Ja znam tego najstarszego ;)
Napisałam priv.

Do góry