reklama
p_a_t_i
Zaangażowana w BB
Są dwa rodzaje farby sayoss. Z amoniakiem i bez. Ja farbuję czarną farbą i na opakowaniu jest taka kropla. Jest też napisane "NO AMMONIA" co znaczy bez amoniakuOrientuje się któraś z dziewczyn czy syos ma amoniak w składzie? Nie mogę się tego doczytać.
W załączniku dodaje zdj opakowania blond, bo wnioskuję po Twoim zdj że na ten kolor farbujesz.
Załączniki
Blondynka1988
Fanka BB :)
Jadę do dr Andrzeja Kunerta.Jedziesz do dr Kozarzewskiego?ja bede musiala umowic sie na genetyczne 06.11 to bedzie 12,6 tc,nie za pozno?
Do 13t6d można robić to badanie.
Gosika88
Moja fotka jest już nieaktualna teraz mam ciemne włosy i chce zrobić sobie kasztan. Właśnie spojrzałam na pudełko, które mam i na nim nie ma kropli więc farba raczej mi się nie przyda, muszę kupić nowąSą dwa rodzaje farby sayoss. Z amoniakiem i bez. Ja farbuję czarną farbą i na opakowaniu jest taka kropla. Jest też napisane "NO AMMONIA" co znaczy bez amoniaku
W załączniku dodaje zdj opakowania blond, bo wnioskuję po Twoim zdj że na ten kolor farbujesz.
p_a_t_i
Zaangażowana w BB
To czytaj uważnie opakowania,bo z kroplą są też kremy koloryzujące z sayoss, one są również bez amoniakuMoja fotka jest już nieaktualna teraz mam ciemne włosy i chce zrobić sobie kasztan. Właśnie spojrzałam na pudełko, które mam i na nim nie ma kropli więc farba raczej mi się nie przyda, muszę kupić nową
Bo ja do Łodzi do Gamety tzn.do Rzgowa dokładniejJadę do dr Andrzeja Kunerta.
Do 13t6d można robić to badanie.
na komputerze widaćWidac moj suwaczek dziewczyny?
reklama
Locja
@LilithGoth32 @Hope , też jestem ze Szczecina.
@LilithGoth32 , Twojego lekarza miałam okazję poznać leżąc na patologii w zdrojach, niesamowicie pozytywne wrażenie.
@LilithGoth32 , Twojego lekarza miałam okazję poznać leżąc na patologii w zdrojach, niesamowicie pozytywne wrażenie.