klaslaw1987
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam nadzieje ze w końcu zobaczę serduszka i wysępie skierowanie na pozostałe badania
Ja do tej pory robiłam prywatnie krew, więc nie musiałam czekać, od razu byłam przyjęta bo zapłaciłam...wiadomo jak oni podchodzą do sprawy. Jednak stwierdziłam,że będę już chodziła po skierowanie do rodzinnego i będę siedziała w kolejce, chyba że ktoś mnie puści szybciej niestety mój ginekolog,który prowadzi mi ciążę przyjmuje tylko prywatnie i nie ma z żadnym laboratorium podpisanej umowy, więc nie może dać mi skierowania...Heh, to nie są moje badania przecież Może, dlatego że ultradźwięki odbijają się od badanego przedmiotu ale duża część z nich wchłania się przez ten badany obiekt właśnie. Ultradźwięki są nakierowane na konkretny cel, trochę jak laser. Człowiek ich nie słyszy ale odpowiednio skupione, może poczuć. Badania prowadzone są w Stanach, być może dochodziło tam do nieprawidłowości z powodu nieumiejętności niektórych lekarzy. To podał serwis naukowy PAP, nie gazeta Fakt
@LilithGoth32 Ty jesteś ze Szczecina tak?
Właśnie miałam zapytać o te labolatoria, siedzicie normalnie w kolejce i czekacie?
Tak ze Szczecina tzn na obrzeżach SzczecinaHeh, to nie są moje badania przecież Może, dlatego że ultradźwięki odbijają się od badanego przedmiotu ale duża część z nich wchłania się przez ten badany obiekt właśnie. Ultradźwięki są nakierowane na konkretny cel, trochę jak laser. Człowiek ich nie słyszy ale odpowiednio skupione, może poczuć. Badania prowadzone są w Stanach, być może dochodziło tam do nieprawidłowości z powodu nieumiejętności niektórych lekarzy. To podał serwis naukowy PAP, nie gazeta Fakt
@LilithGoth32 Ty jesteś ze Szczecina tak?
Właśnie miałam zapytać o te labolatoria, siedzicie normalnie w kolejce i czekacie?