czesc dziewczyny
ja po krzywej cukrowej -bylo ok, dluzylo sie w kolejce
o 6:15 bylo w Gdyni 7 stopni i padal delikatny deszcz, mialam czapke i rekawiczki
@natkape na jakie zajecia bedziesz chodzic? ja na razie nie mam zielonego swiatla ale mam nadzieje dolaczyc
dzisiaj w Gdy sa warsztaty dla przyszlych mam - w hotelu nadmorskim , jakby cos napisz na priwa - ja sie wybieram
gratuluje wiesci z wizyt i ide was czytac wstecznie, bo mam kupe zaleglosci
dziewczyny - wywalilam z tel apke bo co chwile przychodzily mi powiadomienia ktorych nie umialam wylaczyc , ktoras moze mi pomoze jak usunac powiadomienia ??
dzieki
Hej, cały dzień mnie nie było i dopiero mogę odp ech.. Na którą te warsztaty? Poszłabym, ale już chyba za późno, a ćwiczenia mam na 19 na Karwinach dziś
Znalazłam zajęcia w róznych miejscach w 3mieście ze strony super mama - prowadzą oni szkoły rodzenia itd, za 1 zajęcia płacę 20zł. Dziś akurat jadę na Karwiny, ale chyba będę chodzić na Pogórze w czw i we wtorki są darmowe na Gosirze przy stadionie Arki na 17 30, więc chce zmienić środy na czw na Pogórzu i te wtorki za friko Potrzebuję tylko na Gosir zaświadczenie od lekarza, ale to będę miała, a na te zajęcia z super mamy to nie chcą zaświadczeń i można w każdej chwili dołączyć niezależnie od tc Chcesz chodzić ze mną?