reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

czesc dziewczyny

ja po krzywej cukrowej -bylo ok, dluzylo sie w kolejce
o 6:15 bylo w Gdyni 7 stopni i padal delikatny deszcz, mialam czapke i rekawiczki :)

@natkape na jakie zajecia bedziesz chodzic? ja na razie nie mam zielonego swiatla ale mam nadzieje dolaczyc :)
dzisiaj w Gdy sa warsztaty dla przyszlych mam - w hotelu nadmorskim , jakby cos napisz na priwa - ja sie wybieram :)

gratuluje wiesci z wizyt i ide was czytac wstecznie, bo mam kupe zaleglosci

dziewczyny - wywalilam z tel apke bo co chwile przychodzily mi powiadomienia ktorych nie umialam wylaczyc , ktoras moze mi pomoze jak usunac powiadomienia ??
dzieki

Hej, cały dzień mnie nie było i dopiero mogę odp ech.. Na którą te warsztaty? Poszłabym, ale już chyba za późno, a ćwiczenia mam na 19 na Karwinach dziś :)
Znalazłam zajęcia w róznych miejscach w 3mieście ze strony super mama - prowadzą oni szkoły rodzenia itd, za 1 zajęcia płacę 20zł. Dziś akurat jadę na Karwiny, ale chyba będę chodzić na Pogórze w czw i we wtorki są darmowe na Gosirze przy stadionie Arki na 17 30, więc chce zmienić środy na czw na Pogórzu i te wtorki za friko :) Potrzebuję tylko na Gosir zaświadczenie od lekarza, ale to będę miała, a na te zajęcia z super mamy to nie chcą zaświadczeń i można w każdej chwili dołączyć niezależnie od tc :) Chcesz chodzić ze mną? :D

reklama
Dziewczyny, myślicie że 11t4d to za szybko na prenatalne? Mam widełki od lekarza, że muszę je zrobić od 30.10 do 10.11 i przez Wszystkich Świętych tak głupio to wypada, że terminy w klinice mają na 30.10 albo u innego lekarza dopiero na 8.11 (wtedy bym była w 12/6tc) i chciałam szybciej, ale teraz nie wiem czy nie przełożyć...

Ja dziś nietomna strasznie .. Mdłości ustapily od 3 dni rano żyje prawie normalnie ... W pracy tylko ciśnienie mnie trzymało przy życiu bo bym chyba zasnela na klawiaturze.
Gorszy problem ze panna która siedzi u mnie w pokoju jest chora w tamtym tygodniu miała zapalenie płuc i nadal kaszle jak gruzlik! Mam nadzieję ze mnie nie zarazi ... :no2: bo i tak coś rano i wieczorem meczy mnie katar . . . :hmm:

Natkape? A na Karwinach mieszkasz? Moje strony :-D

Ja mam już spory brzuch, w prawie nic się nie mieszcze więc popylam w sukienkach.
Próbowałam kupić coś dla dzidzia ale póki nie znam płci to jakoś nie mam weny. Jeśli będzie chłopak to wszystko mam, jeśli dziewczynka to jakieś rozowe minimum dokupie.
Starszakowi planuje dokupić dostawke do wózka, bo póki co mimo że ma 3,5 roku to słaby spacerowicz z niego.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny!! Służba zdrowia to dramat! Czekałam w kolejce u Endokrynologa 2 godziny po czym usłyszałam ze mnie nie przyjmie. Jak mozna nie przyjac kobiety w ciazy z pilnym skierowaniem [emoji27]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny!! Służba zdrowia to dramat! Czekałam w kolejce u Endokrynologa 2 godziny po czym usłyszałam ze mnie nie przyjmie. Jak mozna nie przyjac kobiety w ciazy z pilnym skierowaniem [emoji27]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Poprosilabym o uzasadnienie na piśmie, czemu nie przyjęli. Zwykle skutkuje ;)

Do góry