reklama
chouette82
Fanka BB :)
Dochod netto na osobe w rodzinie nie moze przekraczac bodajze 1900zl...
Jetkaa
Masz rację zadnych badan nie robilam wiec pewno dlategoPewnie chce móc już wpisać jakiś konkret. Na tym etapie, jeśli nie ma żadnego leczenia ani wyników, to karta na nic nie jest potrzebna. Ważne by była jakaś dokumentacja do 10tc że względu na becikowe
chouette82
Pytanie czy bierze sie pod uwage nowo narodzonego czlonka rodziny w podziale dochodu czy nie,nie znalazlam w necie konkretnej informacji
Ja tez jeszcze nie robilam zadnych badań a karte ciazy mam,17.10 mam lekarza wiec pewnie wykaz badan wtedy dostane.Masz rację zadnych badan nie robilam wiec pewno dlatego
Jetkaa
Pewno tak ja mam 12tego trzymam kciukiJa tez jeszcze nie robilam zadnych badań a karte ciazy mam,17.10 mam lekarza wiec pewnie wykaz badan wtedy dostane.
tysia123
Tak, do becikowego wlicza sie niwego czlonka rodziny. Napisalam ze na podst karty ciazy szpital wystawia zasw do becikowego. Ja w karcie mialam pierwsza wizyte wpisana 10/11 tc wiec musialam isc do lekarza po zasw ze bylam wczesniej u niego na wizycie.
Ale dzis spiacy i ponury dzien..... a dziewczyny szaleja..... wczoraj oficjalnie zakonczylam kp.... szkoda mi....no ale coz zrobic.
Ale dzis spiacy i ponury dzien..... a dziewczyny szaleja..... wczoraj oficjalnie zakonczylam kp.... szkoda mi....no ale coz zrobic.
reklama