@Paula1207 też trzymam
reklama
Paula1207
Fanka BB :)
Jestem już po. Jest serduszko, bije jak dzwon!!! [emoji16] mój mały kochany człowieczek [emoji4] torbiel się troche zmniejszyła, więc też dobrze, mam kartę ciąży, skierowanie na badania i dostałam od razu na badania prenatalne za darmo [emoji6] chyba będę płakać...
chouette82
Jesli to nie jest pierwszy raz z opryszczka to mozesz,wiem bo sama o to pytalam lekarza.Powodzenia na wizytach.
A mi dzisiaj wyszła opryszczka na ustach wiecie czy moge stosowac kremy tak jak przed ciaza?
Jetkaa
Moim zdaniem powinien dzisiaj zalozyc skoro serduszko bilo... Dokladnie kazdy lekarz jak ciezarna tragi np na patologie czy cos sie dzieje patrzy w ksiazeczke ciąży... Czy sa badania jakie itp... Ja przy 1dziecku odrazu mialam karte ciazy.... moze za tydzień zalozy...
Jetkaa
Tak dlatego ze nie miałam zadnych badan robionych ani nic i od razu dal skierowanie na mocz i krew i cukier... Mam nadzieje ze dlatego a nie ze moze cos zobaczyl czy cos...ale by powiedzial.. Wydaje mi sie ze w tedy książeczkę ciazy ni zalozyGratuluję, super Już za tydz kolejna wizyta?
Gratuluje serduszka [emoji6]Jestem już po. Jest serduszko, bije jak dzwon!!! [emoji16] mój mały kochany człowieczek [emoji4] torbiel się troche zmniejszyła, więc też dobrze, mam kartę ciąży, skierowanie na badania i dostałam od razu na badania prenatalne za darmo [emoji6] chyba będę płakać...
Ja też od niego dostałam te skierowanie ale poczytaj sobie na stronie tego szpitala.. pisze, że wymagane są dokumenty stwierdzające nieprawidłowości płodu (bo wiekowo sie nie łapiemy) dlatego ja odpuściłam ten temat..
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
klaslaw1987
Płacz płacz. To łzy szczęścia [emoji4] Gratulacje [emoji4]Jestem już po. Jest serduszko, bije jak dzwon!!! [emoji16] mój mały kochany człowieczek [emoji4] torbiel się troche zmniejszyła, więc też dobrze, mam kartę ciąży, skierowanie na badania i dostałam od razu na badania prenatalne za darmo [emoji6] chyba będę płakać...
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Paula1207
On tam zaznaczył, że niby są nieprawidłowości i powiedział, że to starczy i trzeba tylko się umówić...Gratuluje serduszka [emoji6]
Ja też od niego dostałam te skierowanie ale poczytaj sobie na stronie tego szpitala.. pisze, że wymagane są dokumenty stwierdzające nieprawidłowości płodu (bo wiekowo sie nie łapiemy) dlatego ja odpuściłam ten temat..
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
reklama
@Paula1207 gratulacje, śliczna fasolka