reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Jestem już po. Jest serduszko, bije jak dzwon!!! [emoji16] mój mały kochany człowieczek [emoji4] torbiel się troche zmniejszyła, więc też dobrze, mam kartę ciąży, skierowanie na badania i dostałam od razu na badania prenatalne za darmo [emoji6] chyba będę płakać...

oar8csqvrcpe16sn.png

Moim zdaniem powinien dzisiaj zalozyc skoro serduszko bilo... Dokladnie kazdy lekarz jak ciezarna tragi np na patologie czy cos sie dzieje patrzy w ksiazeczke ciąży... Czy sa badania jakie itp... Ja przy 1dziecku odrazu mialam karte ciazy.... :) moze za tydzień zalozy...

Gratuluję, super :) Już za tydz kolejna wizyta?
Tak dlatego ze nie miałam zadnych badan robionych ani nic i od razu dal skierowanie na mocz i krew i cukier... Mam nadzieje ze dlatego a nie ze moze cos zobaczyl czy cos...ale by powiedzial.. Wydaje mi sie ze w tedy książeczkę ciazy ni zalozy

Jestem już po. Jest serduszko, bije jak dzwon!!! [emoji16] mój mały kochany człowieczek [emoji4] torbiel się troche zmniejszyła, więc też dobrze, mam kartę ciąży, skierowanie na badania i dostałam od razu na badania prenatalne za darmo [emoji6] chyba będę płakać...

oar8csqvrcpe16sn.png
Gratuluje serduszka [emoji6]

Ja też od niego dostałam te skierowanie ale poczytaj sobie na stronie tego szpitala.. pisze, że wymagane są dokumenty stwierdzające nieprawidłowości płodu (bo wiekowo sie nie łapiemy) dlatego ja odpuściłam ten temat..

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom

oar8csqvrcpe16sn.png
Płacz płacz. To łzy szczęścia [emoji4] Gratulacje [emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje serduszka [emoji6]

Ja też od niego dostałam te skierowanie ale poczytaj sobie na stronie tego szpitala.. pisze, że wymagane są dokumenty stwierdzające nieprawidłowości płodu (bo wiekowo sie nie łapiemy) dlatego ja odpuściłam ten temat..

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
On tam zaznaczył, że niby są nieprawidłowości i powiedział, że to starczy i trzeba tylko się umówić...

oar8csqv244i5wln.png

reklama
Do góry