reklama
LilithGoth32
Fanka BB :)
Tak przeważnie występuje około 20 TC ale ja zmagam się ogólnie z nadciśnieniem , obrzęki po całym dniu mam takie że skarpetki zostawiają slad na kostce.. a pierścionki musiałam wszystkie pościągać...Strasznie szybko to zatrucie, bo zwykle po 20tc. Co lekarze na to, że tak szybko? Na razie tylko to ciśnienie?
W pierwszej ciąży wykryto u mnie gestoze w 19 TC a w drugiej ciąży już w 13tc ... W trzeciej ciąży wogole nic mi nie dolegało ani ciśnienie ani cukrzyca... A tutaj jest i gestoza na 80% cukrzyca i najprawdopodobniej mam tarczycę wszystko na raz. No nic o 19 mam obchód i zapytam lekarza czy jutro wyjdę bo sąsiadka mi dzieci pilnuje [emoji14]
Jetkaa
Gratuluje !Wizyta zaliczona - nie wytrzymałam z usg i poszłam prywatnie dr przyjmuje od ręki bez zapisów więc skorzystalam
1.52cm i serce bije jak dzwon
Poród 13 lub 16.05
Blondynka1988
Bolał mnie żołądek i nie miałam ochoty na obiad.
Kupiłam kiszoną kapustę i wcinam z miseczki! Od razu mi lepiej
Blondynka1988
Super wieści!Wizyta zaliczona - nie wytrzymałam z usg i poszłam prywatnie dr przyjmuje od ręki bez zapisów więc skorzystalam
Poród 13 lub 16.05
caltha
Nieźle. I do tej pory rodziłaś w terminie? W sensie donoszone? Rozumiem, że leki na nadciśnienie pomagałyTak przeważnie występuje około 20 TC ale ja zmagam się ogólnie z nadciśnieniem , obrzęki po całym dniu mam takie że skarpetki zostawiają slad na kostce.. a pierścionki musiałam wszystkie pościągać...
W pierwszej ciąży wykryto u mnie gestoze w 19 TC a w drugiej ciąży już w 13tc ... W trzeciej ciąży wogole nic mi nie dolegało ani ciśnienie ani cukrzyca... A tutaj jest i gestoza na 80% cukrzyca i najprawdopodobniej mam tarczycę wszystko na raz. No nic o 19 mam obchód i zapytam lekarza czy jutro wyjdę bo sąsiadka mi dzieci pilnuje [emoji14]
caltha
GratulacjeWizyta zaliczona - nie wytrzymałam z usg i poszłam prywatnie dr przyjmuje od ręki bez zapisów więc skorzystalam
Poród 13 lub 16.05
Jetkaa
Smacznego tez bym chciala miec apetyt niesety u mnie jest tak ze jesc nie noge schudłam 3kg.. Duzo jak na 3tyg... Jedyne co bym pila to cola i bulka z samym maslem ale 1 na dzien wiecej nie dam rade:\ mam tez wrzody na dwunastnicy i przez wymioty bardzo bolą mnie.. :\Bolał mnie żołądek i nie miałam ochoty na obiad.
reklama
Blondynka1988