reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Mam zartucie ciążowe tzw gestoze, Ostr skurcze podbrzusza są od tego torbiela co mam... Powiedzieli ja jak urośnie to w 20tyg ciąży będą go usuwać... Mam nadzieję że się wchłonie i nie będzie rósł bo to bardzo skomplikowane usuwanie torbiela w ciazy

Super:) gratulacje! A dlaczego juz za tydz wizyta?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie nie wiem może dlatego ze dzis książeczki ciazy mi nie zalozyl.. I za tydzień mam badania krwi i moczu.. I w tedy zalozy... Kazal przyjść nic nie mowiac tylko ze ciaza zywa serduszko bije i tyle... Zadnych szczegolow.. A tu sa tylko 2 gin na NFZ... Wiec wyboru dużego nie mam...:(

Mam zartucie ciążowe tzw gestoze, Ostr skurcze podbrzusza są od tego torbiela co mam... Powiedzieli ja jak urośnie to w 20tyg ciąży będą go usuwać... Mam nadzieję że się wchłonie i nie będzie rósł bo to bardzo skomplikowane usuwanie torbiela w ciazy

Strasznie szybko to zatrucie, bo zwykle po 20tc. Co lekarze na to, że tak szybko? Na razie tylko to ciśnienie?

Wlasnie nie wiem może dlatego ze dzis książeczki ciazy mi nie zalozyl.. I za tydzień mam badania krwi i moczu.. I w tedy zalozy... Kazal przyjść nic nie mowiac tylko ze ciaza zywa serduszko bije i tyle... Zadnych szczegolow.. A tu sa tylko 2 gin na NFZ... Wiec wyboru dużego nie mam...:(

Mi tez nie założył ginekolog książeczki ciążowej. Tez chodzę na NFZ :/ dziewczyny a wy macie te książeczki? Kiedy to sie w ogóle zakłada?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W poprzedniej ciazy ksiazeczke mialam zalozona jak pojawilo sie serduszko. I wtedy tez gin zlecil pierwsze badania. Co wizyta uzupelnial tam wyniki badan, moja wage, cisnienie, grupy krwi rodzicow, czy sa ruchy dziecka, przewidywany tp etc. Teoretycznie w ciazy te ksiazeczke trzeba miec zawsze przy sobie, bo tam sa najwazniejsze info.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Do góry