KasiaRo
Fanka BB :)
Najwazniejsze, ze z fasolka ok) lez i korzystaj z nierobstwa
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc dziewczyny bylam dzisiaj na pierwszej wizycie u ginekologa noja fasolka ma 7mm serduszko bije juz takze jestem mega szczesliwa i spokojna za tydzien kolejna wizyta
gratulujęCzesc dziewczyny bylam dzisiaj na pierwszej wizycie u ginekologa noja fasolka ma 7mm serduszko bije juz takze jestem mega szczesliwa i spokojna za tydzien kolejna wizyta
Wlasnie nie wiem może dlatego ze dzis książeczki ciazy mi nie zalozyl.. I za tydzień mam badania krwi i moczu.. I w tedy zalozy... Kazal przyjść nic nie mowiac tylko ze ciaza zywa serduszko bije i tyle... Zadnych szczegolow.. A tu sa tylko 2 gin na NFZ... Wiec wyboru dużego nie mam...
Strasznie szybko to zatrucie, bo zwykle po 20tc. Co lekarze na to, że tak szybko? Na razie tylko to ciśnienie?
Wlasnie nie wiem może dlatego ze dzis książeczki ciazy mi nie zalozyl.. I za tydzień mam badania krwi i moczu.. I w tedy zalozy... Kazal przyjść nic nie mowiac tylko ze ciaza zywa serduszko bije i tyle... Zadnych szczegolow.. A tu sa tylko 2 gin na NFZ... Wiec wyboru dużego nie mam...