p_a_t_i
Zaangażowana w BB
Współczuję i łączę się z Tobą w bóluMasz wizytę w skończonym 8 tygodniu wiec dzień szybciej niż ja pójdę [emoji4] czekam z niecierpliwością na wieści [emoji4]
Spać nie mogę bo mój facet do pracy na 5 jechał. W sumie to od roku nie spalam sama w łóżku [emoji32]
Co za przyzwyczajenie [emoji4]
Mam zastępcę w łóżku [emoji7]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja co drugi dzień śpię sama i ciągle budzę się wtedy w nocy..A nie mam żadnego zastępcy!!!
Jadę dziś z wynikami na wizytę do endokrynologa, zobaczymy co mi powie i czego ile przepisze.
A odnośnie endokrynologa,to z tego co słyszałam, jest bardzo ciężko się dostać,jednak powiedziałam, że jestem w ciąży i zapisała mnie jak najszybciej. Poszłam więc do rodzinnego po skierowanie do endokrynologa, bo i tak za wszystko place ciągle prywatnie.. I pytanie czy nie będzie problemu? Bo rodzinny mówił, że może juz na NFZ nie mieć miejsc,a ja znalazłam w internecie ustawę, że kobiety w ciąży w ciągu tygodnia bądź dwóch, mają prawo być przyjęte do specjalistów na NFZ.
Żeby mimo skierowania ona mi nie wypaliła,że mam płacić... Będę przygotowana na to.
Miłego dnia Mamuśki