reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

@Jetkaa ale super mieliscie niespodzianke. Widac tam pracuja odpowiedni ludzie, z ogromnym sercem. Ja to bym sie poryczala :-) bardzo milo z ich strony. I super ze macie pompe, chociaz troche Cie wyręczy. Mysle ze z czasem, jak juz wszyscy sie oswoja z Oskarkiem, malymi kroczkami zaczna Ci bardziej pomagac. Na poczatku cos tylko potrzymac a pozniej coraz bardziej, dawac leki czy cos. Ja sie nie dziwie ze sie boja ale moze zobacza jak duzo Ty masz obowiazkow i chociaz część przejmą na siebie. Szczerze Ci powiem ze ludzie czesto nie wiedza jak sie zachowac wobec osob chorych i przez to unikaja kontaktu. Ogromne buziaki dla Was :-***

reklama
Kuuurdeee @Jetkaa się tusz mi rozmazał noooo :-D Tak się cieszę, że jesteście w domu i że z pompą, no i ten tort, zawsze w domu Oski tak odżywa, nawet, jeśli te pobyty nie są długie to i tak warto. Bardzo się cieszę razem z Wami !

Hej Mamy[emoji4] czy Wasze dzieciaki też czasem robią strajk glodowy? Mlody rano zjadl kasze i do tej pory kazdyn posilkiem gardzi. Rozrabia jak zwykle...

Jetkaa super! Zobacz jak wiele ludzi Was wspiera. Trzymam kciuki żeby tylko było lepiej. Dołączam się Sto lat dla Oskiego!

Też walczymy z posiłkami, ona chce to co my na talerzu a jak to dostanie to się bawi więcej niż je, owoce chętnie zwłaszcza borówki i banany, chlebek żółtko wędlina w miarę ale obiad masakra. Zawsze muszę jej coś dać najlepiej nie dozwolonego żeby się czymś zajęła wtedy dosłownie wpycham jej łyżeczką obiadki. Zje max pół słoiczka tego dużego.

Czytam i się śmieje bo ja czasem muszę jeść po kryjomu [emoji23] Bartek chce wszystko i od wszystkich.. ledwo zje swoje to już patrzy co kto je i trzema mu dać bo jest ryk [emoji23] dzisiaj byliśmy na ciastku i kawie to zjadł mężowi pół ciastka [emoji849] cały czas mówił „ am daj, am daj” [emoji23]

Czytam i się śmieje bo ja czasem muszę jeść po kryjomu [emoji23] Bartek chce wszystko i od wszystkich.. ledwo zje swoje to już patrzy co kto je i trzema mu dać bo jest ryk [emoji23] dzisiaj byliśmy na ciastku i kawie to zjadł mężowi pół ciastka [emoji849] cały czas mówił „ am daj, am daj” [emoji23]
Krzysiek to tak reaguje, jak Emilka je

reklama
A u nas jest zupelnie przeciwnie. Nieraz musze latac z łyzeczka zeby cos zjadl. Jedynie jak widzi kabanosy to wariuje :-) a tak to dalej papki, jakas kanapeczka z szynka to nie ma szans. Moze dlatego ze mamy dopiero tylko 4 zeby...

Do góry