reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny jaki syrop na mokry kaszel po przeziębieniu dla naszych maluchów mogę podać? Co lekarze Wam przepisali?

Jetka co u Was?

Hej:) u nas w sumie bez zmian. Nadal czekamy na EEG glowy.. Oski ma 2 ząbki i ida mu kolejne 6.. 4 z gory i 2 z dolu.. Takze jest masakra.. Placze,zlosci sie.. Az sie zapomina..:\ moze uda sie nam wyjsc do domu.. Na chwilę.. Ale to po EEG.. Rozmawialam z lekarzami mowia ze nie wiedza ile oski bedzie zyc:( ze moze miesiac rok a nawet 20lat.. To zalezy od niego.. Ze na nim będą sie uczyc bo nie wiedzą nic.. Ale mowia zeby sie nim cieszyć w domu.. Ze nie mozemy byc ciagle w szpitalu.. A jestemy już w nim9miesięcy.. 9miesięcy w cholernym szpitalu.. Ehhh:(
Wiecie co mysle? Chyba napisze ksiazke.. Jak matka ma tylko walczyc a dziecko ma tylko żyć... Moze książka bedzie dla mnie ukojeniem.. Moze będzie tylko dla mnie a kto wie moze ją kiedys wydam:) mysle ze napisze tak jak wam tu krok po kroku jak walczymy, jak BOSKI OSKI walczy:) taki mam plan ale co z tego wyjdzie zobaczymy..

@Hope, kurczę nie pomogę bo B odpukać jeszcze nic nie dostawał.. starszak ma przepisywany prospan ale nie wiem czy sprawdzi się u takich maluchów.
@Jetkaa, super pomysł! Napisz książkę! Wylej wszystkie emocje te dobre i złe! Opisz naszego wojownika ! Trzymam kciuki ! Jestem zdania, że takie pisanie w formie pamiętnika może być dla Ciebie fajną terapią [emoji6]
Biedny Oski z tymi ząbkami [emoji17]
@aNusia90, piękne bransoletki ! My mieliśmy szczepienie w czwartek ale pielęgniarka mówiła, że bardzo mało dzieci ma zapisanych bo wszyscy chorzy.

@Hope my przy ząbkowaniu mieliśmy przepisany Deflegmin baby w kroplach a następnym razem Prospan.
Na własną rękę bym nie podawała. Lepiej żeby lekarz osłuchał.

@Jetkaa napisz ksiazke! Mysle ze wiele z nas wchodzi na forum po to żeby przeczytać co u Was. Od Ciebie niejedna mama moze sie uczyć.
A tak w ogole @Jetkaa jak ty masz na imie [emoji12]

Hej dziewczyny :-) Trochę się martwię bo mój synek 9 mc kolejny dzień ma focha na jedzenie . Rozszerzenie diety szło nawet fajnie i nagle nie chce nic . Ani owoców ani zupek , chrupki też odpadają .
Jest na piersi i nawet tydzień temu zastanawiałam się czy nie kończyć powoli karmienia naturalnego bo jakby tracił zainteresowanie piersią a teraz jest gwałtowny powrót do cycania . W sumie to teraz jest tylko na piersi .
Nie wiem czy ja popełniłam jakiś bląd .. podałam mu zupkę z rozdrobionymi kawałkami a nie jak dotychczas papkę i wydaje mi się ,że to od tamtej pory taka niechęć do jedzenia . Jak tylko widzi łyżeczkę , miseczkę to ostro protestuje . Ma już 6 zębów więc chyba czas i pora na gryzienie :-)
Może wiecie co robić ...

reklama
Do góry