reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja Krzyśka tak "karmię", bo jemu nic nie można do buzi włożyć, musi sam. Nawet przeciwbólowe i witaminą D to problem- pluje, zaciska usta, krztusi się. Jak sam steruje tym, co, jak i kiedy wkłada do buzi, to problemu nie ma.

reklama
caltha. Super synuś . Moja problemu z łyżeczką nie ma .Takie jedzenie w całości mam trochę stracha dawać ,ale jak patrzę na te foty to muszę spróbować :)

@caltha ... tez z podziwem patrze na Krzycha.... ja, jak pisalam juz, po zadlawieniu sie corki, bardzo sie boje podac cos, z czego moglby odlamac duzy kawalek. Bo zjada rozgotowane warzywa i ryz ale podaje z lyzeczki, je tez chrupki.
U nas po szczepionce pojawil sie katar (tez pisalam), wczoraj bylo gorzej, w nocy przyszedl straszny, duszacy kaszel. I takie "świszczenie".Wyladowalismy dzis u pediatry, dala sterydy wziewne i skierowanie do szpitala jakby nie zadzialy :(. Teraz po dwoch inhalacjach Igus spi spokojnie, moze skierowanie wywale do kosza.

@caltha ... tez z podziwem patrze na Krzycha.... ja, jak pisalam juz, po zadlawieniu sie corki, bardzo sie boje podac cos, z czego moglby odlamac duzy kawalek. Bo zjada rozgotowane warzywa i ryz ale podaje z lyzeczki, je tez chrupki.
U nas po szczepionce pojawil sie katar (tez pisalam), wczoraj bylo gorzej, w nocy przyszedl straszny, duszacy kaszel. I takie "świszczenie".Wyladowalismy dzis u pediatry, dala sterydy wziewne i skierowanie do szpitala jakby nie zadzialy :(. Teraz po dwoch inhalacjach Igus spi spokojnie, moze skierowanie wywale do kosza.
A co masz do inhalacji? Tylko wziewy przepisal? Az dziwne

Cześc dziewczyny! moje dziecko nie chce jeść z łyzeczki, nie chodzi nawet o to co jej podaje bo widze jej to smakuje ale jak tylko zblizam łyżeczkę to zaciska usta.. co robić?

A jaka masz łyżeczkę? My mamy spuni i Lenka uwielbia, do tego jest na tyle stabilna rączka i wygodna ze mała sama nią je :)

reklama
@marida , przepisala nam tylko Budixon i Berodual....wymieszac i inhalowac.
I kontrola POZ jak sie nie pogorszy.
Nocka spokojnie,spal od 21 do 7. Ciezko troche oddycha ale lepiej niz wczoraj.

Do góry