reklama
Blondynka1988
Fanka BB :)
Ja się boję tak dawać kawałki. Mój syn się krztusi.
Ma problem z językiem i chodzimy do neurologopedy.
caltha
Ja miałam podobnie z córką, dlatego to nie metoda dla każdego dziecka. Ale warto spróbować, bo przed nigdy nie wiadomo. Moja długo miała problem, za to syn bez problemuJa się boję tak dawać kawałki. Mój syn się krztusi.
Jarzynka79
Zaangażowana w BB
caltha. Super synuś . Moja problemu z łyżeczką nie ma .Takie jedzenie w całości mam trochę stracha dawać ,ale jak patrzę na te foty to muszę spróbować
Katerina1985
A bezpośrednio z tubki próbowałaś podać? Tylko w tubkach są owoce albo owoce z kaszkami.już przeczekiwałam, je sama ale jak? te papki?
@caltha ... tez z podziwem patrze na Krzycha.... ja, jak pisalam juz, po zadlawieniu sie corki, bardzo sie boje podac cos, z czego moglby odlamac duzy kawalek. Bo zjada rozgotowane warzywa i ryz ale podaje z lyzeczki, je tez chrupki.
U nas po szczepionce pojawil sie katar (tez pisalam), wczoraj bylo gorzej, w nocy przyszedl straszny, duszacy kaszel. I takie "świszczenie".Wyladowalismy dzis u pediatry, dala sterydy wziewne i skierowanie do szpitala jakby nie zadzialy . Teraz po dwoch inhalacjach Igus spi spokojnie, moze skierowanie wywale do kosza.
U nas po szczepionce pojawil sie katar (tez pisalam), wczoraj bylo gorzej, w nocy przyszedl straszny, duszacy kaszel. I takie "świszczenie".Wyladowalismy dzis u pediatry, dala sterydy wziewne i skierowanie do szpitala jakby nie zadzialy . Teraz po dwoch inhalacjach Igus spi spokojnie, moze skierowanie wywale do kosza.
marida
A co masz do inhalacji? Tylko wziewy przepisal? Az dziwne@caltha ... tez z podziwem patrze na Krzycha.... ja, jak pisalam juz, po zadlawieniu sie corki, bardzo sie boje podac cos, z czego moglby odlamac duzy kawalek. Bo zjada rozgotowane warzywa i ryz ale podaje z lyzeczki, je tez chrupki.
Cześc dziewczyny! moje dziecko nie chce jeść z łyzeczki, nie chodzi nawet o to co jej podaje bo widze jej to smakuje ale jak tylko zblizam łyżeczkę to zaciska usta.. co robić?
A jaka masz łyżeczkę? My mamy spuni i Lenka uwielbia, do tego jest na tyle stabilna rączka i wygodna ze mała sama nią je
A bezpośrednio z tubki próbowałaś podać? Tylko w tubkach są owoce albo owoce z kaszkami.
Można np na Allegro kupić takie tubki wielorazowego użytku które się napełnia samemu czym się chce
reklama