My mamy pierwszy ząbek
A właśnie chciałam zacząć temat ! Gratulacje !
Chwalić się kto jeszcze ma?
U nas ani jednego [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy pierwszy ząbek
Oby mu przeszło. Ciężko bez jaja jest@caltha, na Kubalonce byliśmy w maju zeszłego roku i była juz tendencja spadkowa. Planuje w przyszłym roku powtórzyć testy i jeżeli spadnie to chce zaszczepić jednego i drugiego w tym samym czasie żeby właśnie któryś nie zaraził drugiego..
My nie mamy jeszcze ząbków i nie zapowiada się żeby w najbliższym czasie miała @basia89 u nas nie Laura uwielbia chrupki kukurydziane, dzisiaj dawałam jej troszkę bułeczki, kasze też wcinaA co do rozszerzania diety to kurczę Bartek zajada się wszystkim co ma konsystencje musu ale jak podaje kaszkę to mu się „ podnosi” i ma odruch wymiotny.. tak samo przy chrupki kukurydzianym.. zero grudek [emoji17] też macie tak?
Hej! Ja trochę z innej beczki, dziewczyny szczepilyscie dzieci na rotawirusy i czy zamierzacie na meningokoki?