reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Mleka je po 150ml.
Za 9dni będzie miał 7 miesięcy.

Podaję probiotyk Dicoflor. Dużo tańszy a ten sam skład ma 4 Lacti Baby, ale po nim płakał, więc mu nie służy.

reklama
Serwus kobietki :)Oodnośnie spania to chlopaki spali z nami i miśka też śpi.Wszystkie cycolki więc mi było i jest tak wygodnie.

Pamiętam niektórych zachcianki z maka ;)

Załączniki

• IMG-20181106-WA0003.jpg
    IMG-20181106-WA0003.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 164
U nas niestety chyba nie obejdzie się bez dalszej diagnostyki.. [emoji17]
szczęście w nieszczęściu, że wykryte szybko bo wszystko działo się bezobjawowo..

Nic narazie nie mam wykryte. Byłam na usg i mały ma poszerzone miedniczki w obu nerkach. W piątek mamy pediatrę i pewnie dalsza diagnostyka..
W Bielsku ordynatorem w szpitalu pediatrycznym jest urolog dziecięcy i przyjmuje prywatne w przychodni prywatnej podobno dobra jest. Zapisałam mała żeby z nią pogadać. Ten pediatra jest urologiem?

reklama
W Bielsku ordynatorem w szpitalu pediatrycznym jest urolog dziecięcy i przyjmuje prywatne w przychodni prywatnej podobno dobra jest. Zapisałam mała żeby z nią pogadać. Ten pediatra jest urologiem?

Nasza nie jest ale pewnie dostane od niej skierowanie na dalsze leczenie. My mamy też problem z siusiaczkiem i może tutaj jest wina tych bakterii.. zobaczymy.. w piątek mam się pojawić po 1 z wynikiem z usg a po 2 z wynikiem moczu, który mamy zrobić w czwartek ( lekarka chce widzieć jak wyglada mocz w trakcie brania leku. W zasadzie to będzie dopiero 5 dzień, a mówiła, że ma zamiar go przeleczyć około 10-14 dni ) Aż strach pomysleć co mogłoby się dziać gdybym do tej pory nie wiedziała, że w moczu coś się rozwija..

Do góry