reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@Jetkaa super wieści!!! Trzymam kciuki.

Wy też macie takie problemy z kupnem słoiczków z daniami, bo u mnie w marketach prześwit, głównie owoce i sama marchewka. W końcu zrezygnowalam z poszukiwań i sama zrobiłam marchewkę ze swojego ogrodu (kiepska jak co roku) i mój blender nie dał rady jej zmiksować mimo długiego gotowania, w końcu uruchomiłam parowar i to samo. Dzisiaj podjęłam kolejną próbę a wzięłam też marchewkę od bratowej i ta ładnie przez sitko przetarłam. Okazało się że to ta moja marchew do niczego. Co ja się namęczyłam. Także produkcja ruszyła. Tylko małej mojej nie bardzo smakuje, językiem wypycha a kupną jadła że smakiem.
Ja kupuje słoiczki bobovita w biedronce albo w intermarche. Często w biedronce są na słoiczki promocje.

reklama
Super wiesci, a jesli chodzi o lekarza to rzeczywiscie nawalił na całej linii.Jeśli będziesz się procesować to chyba musisz uzbroić się w cierpliwość bo to może ciągnąć się bardzo długo .
Pozdrawiam Was serdecznie .

A co do zupek to ja sama młodej gotuję .

Ostatnia edycja:
@Jetkaa super wieści!!! Trzymam kciuki.

Wy też macie takie problemy z kupnem słoiczków z daniami, bo u mnie w marketach prześwit, głównie owoce i sama marchewka. W końcu zrezygnowalam z poszukiwań i sama zrobiłam marchewkę ze swojego ogrodu (kiepska jak co roku) i mój blender nie dał rady jej zmiksować mimo długiego gotowania, w końcu uruchomiłam parowar i to samo. Dzisiaj podjęłam kolejną próbę a wzięłam też marchewkę od bratowej i ta ładnie przez sitko przetarłam. Okazało się że to ta moja marchew do niczego. Co ja się namęczyłam. Także produkcja ruszyła. Tylko małej mojej nie bardzo smakuje, językiem wypycha a kupną jadła że smakiem.
W Rossmanie jest duży wybór. Moja córcia jadła już pasternak, dynię, brokuł i marchewkę - w tej właśnie kolejności. Jutro, a właściwie dziś, mamy w planach dynię że słodkim ziemniakiem, a następnie marchew że słodkim ziemniakiem.

W Rossmanie jest duży wybór. Moja córcia jadła już pasternak, dynię, brokuł i marchewkę - w tej właśnie kolejności. Jutro, a właściwie dziś, mamy w planach dynię że słodkim ziemniakiem, a następnie marchew że słodkim ziemniakiem.
Moja już wcina te wszystkie dania z mięskiem co mają w słoiczkach. Bo już poszczególne warzywa Jadła. Nie wiem ja mojej zblendowałam zupę i nir chciała tego jeść, a podawałam jej ze słoiczka to jadła. Nie wiem czemu.

Oski wiem ze musiał miec robione tsh. Bo po to pobiera sie krew z piety.. Mial robione 2 razy. Raz mial 4.cos a potem 7cos.. I od tej pory nic.. Wydaje mi sie ze wpadli na trop gdy ja tydzień temu poszlam zrobic tsh i wyszly mi bardzo zle wyniki. O czym powiedziałam lekarza bo bardzo sie zaprzyjaznilismy i jakos z gadki wyszlo ze mam zle tsh.. Po czym jemu tez zrobili i tez wyszli zle.. Czekamy na wyniki krwi, bo wyslali na badanie chromow płci,testosteronu itp itd bo boja sie ze przez zle tsh moglo miec wplyw na inne rzeczy.. Jak bym chciala zeby to bylo to.zeby zagadka się rozwiazala..
A co do gina chce zeby adwokat przejrzał papiery wyniki badan itp.. Zeby zobaczyl czy rzeczywiscie jest jego wina.. A szukalam i 2 miesiące nie robił usg nie ważac dziecka.. Mowil mi ze niedugo rodze i ze bada tylko już ginekologicznie.. Czyli od 30tyg nie mialam usg... Mialam ktg początkiem maja juz w tedy bylo cos nie tak pamietacie?? Potem cos sie poruszal oski i wyslal mnie do domu.. Cukier mialam taki sobie ale nie wysłał mnie do diabetologa.. No jest pare spraw które nie zobaczyl. Bo serce oskiego mu zobaczyć.. Przecież mialam maly brzuch.. Przybralam 4kg.. A on ze dziewczynka jest mala i spokojna.. Nie wdrazyl sie a ja glupia zaufalam:( tlumaczyl ze lozysko na przedniej ścianie dlatego slabo kopie.. A on wogole nie kopal!!!! Ruszal sie i to tyle.. Mam nadzieje ze sie uda. A co do czasu wiem ze na to potrzena czasu ale to nie ważne jest. Wazne zeby dowiedzial sie ze przez niego dziecko 5miesiecy jest w prokocimiu.. Ze przez niego rozwalila sie mi relacja z synem starszym.. Chce zeby dowiedzial sie co przeżywaliśmy.. 3 razy mowiono nam ze moj syn umrze badz ze jest śmiertelnie chory!! Chce zeby dowiedzial sie ze zamiast normalnych chrzcin musielimy go chrzcic na oiomie!! Chce zeby o tym wszystkim sie dowiedzial.. Jaki miala wplyw jego obojętność na dziecko w łonie i na rodzine tego dziecka.. Jak dostaniemy odkszodowanie to fajnie napewno sie przyda. Ale nie na tym mi najbardziej zalezy.zalezy mi zeby juz nie wykonywal zawodu skoro nie czuje do niej pasji.. Skoro nasza rodzine tak urządził moze być wiele innych kobiet takich jak ja... Chce je uchronic

reklama
Do góry