reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Natomiast ja mam pytanie dla dziewczyn które karmią piersią, czy Wasze dzieci wypróżniają się codziennie???? Moja Amka nawet co 4dni ma przerwę. Niby pediatra mi mówi że jak się nie pręży przybiera to się nie martwić ale mnie to martwi bo mam porównanie do pierwszej córy gdzie kupy były codziennie po dwa razy nawet.
Od urodzenia codziennie.

reklama
@basia89 coś ci nasi chłopcy idą łeb w łeb. Z problemami głównie.

U nas antybiotyk był dożylny, Biofuroksym.

Oj tak.. może Bartusiowie tak mają? Cieszyłam się, że super sobie radzi bo za dwa dni pół roku, a on nawet katarku nie miał, od starszego nie załapał ospy, zapalenia oskrzeli itd.. a tu takie coś! I skąd to się bierze ehhh
Mój Barti niestety leń nad lenie i rozwojowo słabo.. niecierpi pozycji na brzuszku i przez to mało ruchliwy.. siostra córki 2 tyg starsza już pełza i dupkę podnosi do raczkowania a u nas to najlepiej leżeć i „gadać” [emoji17]

Oj nieprawda. Mój strasznie zawzięty ..... Leży na kocu 2x2 metry i mi z niego ucieka. Turla się albo odpycha rękami i pełza. A nawet 5 miesięcy nie ma. Dziś prawie mi z krzaczka wyskoczył bo usiłował się na brzuch przewrócić. Najstarsza córka tez taka była. Urodzona w maju a na boże narodzenie stała koło choinki już.

Natomiast ja mam pytanie dla dziewczyn które karmią piersią, czy Wasze dzieci wypróżniają się codziennie???? Moja Amka nawet co 4dni ma przerwę. Niby pediatra mi mówi że jak się nie pręży przybiera to się nie martwić ale mnie to martwi bo mam porównanie do pierwszej córy gdzie kupy były codziennie po dwa razy nawet.

To podobno jest normalne [emoji847] moja córeczka z tego 2 typu - robi min 2 kupy dziennie codziennie. I tez to niby normalne.

A co do kp to Kasia robiła kupę raz na 3-5 dni. Podobno nawet do 7 dni jeśli dziecko się nie męczy jest ok. Zaczęła robić kupy codziennie po rozszerzeniu diety.

reklama
Do góry