reklama
caltha
Fanka BB :)
nknatalia
Natomiast ja mam pytanie dla dziewczyn które karmią piersią, czy Wasze dzieci wypróżniają się codziennie???? Moja Amka nawet co 4dni ma przerwę. Niby pediatra mi mówi że jak się nie pręży przybiera to się nie martwić ale mnie to martwi bo mam porównanie do pierwszej córy gdzie kupy były codziennie po dwa razy nawet.
caltha
Moja starsza miala kupę co karmienie, a Krzysiek raz dziennie, czasem co 2-3 dni, czasem kilka dziennie ale wtedy raczej kleksy. Przy kp to i tydzień może nie być, jeśli są bąki i brzuch nie boli to ok. Ono jest super przyswajalneNatomiast ja mam pytanie dla dziewczyn które karmią piersią, czy Wasze dzieci wypróżniają się codziennie???? Moja Amka nawet co 4dni ma przerwę. Niby pediatra mi mówi że jak się nie pręży przybiera to się nie martwić ale mnie to martwi bo mam porównanie do pierwszej córy gdzie kupy były codziennie po dwa razy nawet.
Natomiast ja mam pytanie dla dziewczyn które karmią piersią, czy Wasze dzieci wypróżniają się codziennie???? Moja Amka nawet co 4dni ma przerwę. Niby pediatra mi mówi że jak się nie pręży przybiera to się nie martwić ale mnie to martwi bo mam porównanie do pierwszej córy gdzie kupy były codziennie po dwa razy nawet.
Nie ma codziennie, ma srednio co 3-4 dni
Jarzynka79
Zaangażowana w BB
Dzień dobry moja Laura karmiona piersią jakiś czas temu kupki robiła nawet co 5 dni ale bączki były i brzuszek nie bolał a jak już zrobiła to po pachy więc jak malutka nie narzeka na brzuch to spokojnie trzeba czekaćNatomiast ja mam pytanie dla dziewczyn które karmią piersią, czy Wasze dzieci wypróżniają się codziennie???? Moja Amka nawet co 4dni ma przerwę. Niby pediatra mi mówi że jak się nie pręży przybiera to się nie martwić ale mnie to martwi bo mam porównanie do pierwszej córy gdzie kupy były codziennie po dwa razy nawet.
reklama