reklama
A
Agunia93
Gość
A jak go robisz? I jaki kleik kupujesz. Ja mam taka kaszke od 4 mca ale na niej pisze że ona jest z mlekiem modyfikowanym. Wiec czy to nie będzie za dużo jak dodam jeszcze do tego taka kaszke? A tak poza tym to ile zjadają Wasze maluszki?Ja pierwszy kleik zrobiłam ryżowy na wodzie i podałam łyżeczką, Ale stwierdziłam że to mało pożywne jest, więc zrobiłam sposobem nr 2 czyli na mleczku modyfikowanym. Moja jest na piersi.
Ja sie poradziłam wujka google co kupić i znalazłam bloga na którym dziewczyna pisze co kupić a czego unikać. Ja kupiłam kleik ryżowy z bobovita który można przygotować na dwa sposoby z woda lub mm. Poza tym pytam mojej położnej i ten mi tak powiedziała że można na dwa sposoby podawać dziecku.
Jarzynka79
Zaangażowana w BB
Zobacz media 719125To moja niunka nauczyla się ciumkać smoczka chłopaki nie opanowali tej sztuki
Ostatnia edycja:
Jarzynka79
Zaangażowana w BB
Ciekawe czy zdjęcie będzie widocznie czy znowu lipa.Oj już wiem że będzie lipa bo jak się wylogowalam to nie widać zdjęcia .Trudno chyba się nie nauczę
Ostatnia edycja:
Jarzynka79
Zaangażowana w BB
Jetkaa myślami cały czas z Wami.Szybkiego powrotu do domku życzę i zeby już wszystko dobrze się układało.
hej....ja widze fote...super niebieski smok
Jetkaa,co u Was? Trzymam mocno kciuki!
My powoli rozszerzamy tez, najpierw ukochana marchewka z ziemniakiem, dynia jest beee. owoce to narazie tylko jabluszko i i wersja jablko-banan. Kaszek ani kleiku jeszcze nie probowalismy.
u nas zaczely sie cyrki z jedzeniem mleka...mniej je, 4 posilki po 180, czasem 5. i na mniejszym zas przeplywie bo sie krztusi...nie wiem o co kaman.
uff,chyba usnal...dobrej nocy i milego dnia
Jetkaa,co u Was? Trzymam mocno kciuki!
My powoli rozszerzamy tez, najpierw ukochana marchewka z ziemniakiem, dynia jest beee. owoce to narazie tylko jabluszko i i wersja jablko-banan. Kaszek ani kleiku jeszcze nie probowalismy.
u nas zaczely sie cyrki z jedzeniem mleka...mniej je, 4 posilki po 180, czasem 5. i na mniejszym zas przeplywie bo sie krztusi...nie wiem o co kaman.
uff,chyba usnal...dobrej nocy i milego dnia
My mamy kleik ryżowy i po prostu wsypuje 2-3 łyżeczki do mleka. Nie robię jak na opakowaniu bo wtedy byłoby za gęste.
Co do kaszek to kupiłam bezmleczną i będę robić na mm ale jeszcze nie dawałam.
U nas z karmieniem nadal tak samo.. 90-120 ml co 2-2,5h a w nocy 3-4h.. mimo, że 20tego kończy pół roku to nie potrafi zjeść wiecej a dłuższa przerwę zrobic.. Kiedyś w nocy budził się raz, a teraz cześciej
Co do kaszek to kupiłam bezmleczną i będę robić na mm ale jeszcze nie dawałam.
U nas z karmieniem nadal tak samo.. 90-120 ml co 2-2,5h a w nocy 3-4h.. mimo, że 20tego kończy pół roku to nie potrafi zjeść wiecej a dłuższa przerwę zrobic.. Kiedyś w nocy budził się raz, a teraz cześciej
reklama