A
Agunia93
Gość
Albo przerwana jest. Nie mam pojecia, ale przy podnoszeniu to strasznie płacze. Mam zamiar jechać do ciotki mojej bo umie naciagac dzieci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Agunia93, tak jak pisały dziewczyny gorączka zaczyna się od 38. Moja pediatra zawsze nam powtarza( przy naszym starszym synku) że zbijanie lekkiej temperatury nie jest wskazane bo organizm poprostu walczy z przeziębieniem/ chorobą. Powyżej 38 podajemy.
Jeżeli to nie ząbki to może faktycznie trzydniówka.. po trzecim dniu gorączka mija i pojawiają się krosteczki i koniec [emoji6]
Albo : nie jeździliście przy klimatyzacji w samochodzie? My byliśmy niedawno w Szczyrku i na drugi dzień mały dostał gorączki w nocy ale podałam paracetamol i przeszło.. obstawiam właśnie klimatyzacje bo mówiłam mężowi, że wieje za mocno [emoji17]
A co do meningokoków to jest to bardzo bardzo rzadkie i występuje wysoka gorączka z plamkami, które po przyciśnięciu np szklanki nie bledną ( wtedy szybko do szpitala)
U nas jutro pierwsze szczepienie i jestem juz zestresowana..
@kjsko przy antybiotyku wolno karmić, tylko powiedz lekarzowi o tym fakcie i dobierze Ci odpowiedni lek
Karm piersią jak najczęściej to dostanie przeciwciała, co do leczenia lepiej wybierz się do lekarza ale próbuj też domowe sposoby jak w ciąży.Dziewczyny pomocy!!!! Od klimatyzacji jestem taka chora ze juz nie wiem co robic... drugi dzien mam goraczke 38 stopni, kaszle i do tego trace głos... a zaczeło się od bolącego gardła boje się ze zaraze małą... czym sie leczyc?? co robic????
pojde do lekarza to boje się ze antybiotyk dostane... i jak tu karmic?
Dziewczyny pomocy!!!! Od klimatyzacji jestem taka chora ze juz nie wiem co robic... drugi dzien mam goraczke 38 stopni, kaszle i do tego trace głos... a zaczeło się od bolącego gardła boje się ze zaraze małą... czym sie leczyc?? co robic????
pojde do lekarza to boje się ze antybiotyk dostane... i jak tu karmic?