@aNusia90 byłam na kontroli bioderek i też podwoil dawkę d3 z 400 na 800 jednostek. Zauważyłam jak sprawdzał ciemionczko. Więc może tak to musi być. D3 jest chyba na kości...
@Agunia93 życzę zdrówka Laurze. Może to trzydniowka. Zorientuj się jak z karmieniem mlekiem, bo jak dziecko ma.gorączkę, to nie podaje się mleka, no ale jak dziecko tylko jest na mleku, to co wtedy??? Trzymam kciuki, by mała szybko wróciła do zdrówka
@Jetkaa super wieści kochana. Abyście się szybko tej infekcji pozbyli.
@Paula1207 co tam z bioderkami? Już coś wiadomo?
@sredec1982 staraj się małego kłaść też wiecej na brzuszku i bokach. Nie ciągle w jednej pozycji. Też taka rada: czesz małemu włoski w kółko, wg. ruchu wskazówek zegara. To pomogło mojej starszej córce. Po jej miednicowej ppzycji w.brzuchu miała zdeformowana główkę. Po jakimś czasie nikt by nawet nie zauważył. Oczywiscie trwa to jakiś czas.
@nknatalia życzę ojcu zdrówka
A my w niedzielę pojechaliśmy w czwórkę na tą wycieczkę. Mała spokojna, grzeczna. Praktycznie cały czas spała, no bo autobus, statek i kolejka, a ona uwielbia jeździć. Za to od poniedziałku zmiana. Tak jak piszecie mało śpi w.dzień. podrzemie sobie te.30 min, czasami 1h i po wszystkim. Ale to chyba normalne, bo nasze maluszki rosną. Niebawem pójdą sobie 2 razy spac po godzince i tyle. Też mało co mogę porobić w domu. Wszystko na złodzieja i w akordzie. Ach... Na szczęście przesypia całą noc, a to najważniejsze.
Jutro idziemy ściągać gibs. Mam nadzieję, że jest poprawa. W piątek ma mieć założony nowy gips... Ach te dzieci... Ale jak się mowi: małe dzieci małe problemy, duże dzieci duże problemy. Więc jeszcze wszystko przed nami